maanantai 3. kesäkuuta 2013

Blogimiitti 9.6.2013

Huomio kauniit kanssabloggaajani! 

Ehdotan seuraavaa ensi sunnuntaille:
* Tavataan klo 11 Turun taidemuseolla ja nautitaan taidebrunssista (pöytä pitää varata, joten ilmoitattehan, onko tähän kiinnostusta? Jos on, teen varauksen!).
* Brunssin jälkeen tutustutaan museon kokoelmiin.
* Kun taidekiintiö tulee täyteen ja mieli tekee aurinkoon, siirrytään joenrantaan nauttimaan kesäpäivästä.
* Café Qwenselissä on myös mielenkiintoista ohjelmaa... vai olenkohan ainoa, joka tarvitsee lemmenyrttejä parvekkeelleen..? ;)
*  Jutellaan, tutustutaan, voidaan käydä kurkkaamassa vaikkapa muutamaan kauppaan, nautitaan lasi viiniä tai vaikkapa kippo italialaista jäätelöä.

Tämä on tosiaan vain ehdotus, joten päivästä voidaan tehdä juuri sellainen, kuin haluamme! Tärkein kohta listalla on minusta henk.koht. tuo viimeinen... :)

Kesä Turussa

Tulonsa on minulle jo varmistanut Dahlia sekä Petra, mutta miten olikaan Ankan, KatanJohannan ja Jennan laita?

5 kommenttia:

 1. Hipshei! :) Suunnitelmat kuulostaa ihanilta ja olisin ehdottomasti tuon taidebrunssin kannalla, mutta en osaa vielä ihan varmaksi sanoa tuosta sunnuntaista. Lähinnä minua pohdituttaa tuo melkein 4 tunnin edestakainen ajomatka ja pikku Emman jättäminen kotiin yksin kuumaan kaupunkiasuntoon niin pitkäksi aikaa. Mutta yritän ratkoa tilanteen mahd. pian ja ilmoittelen :) olisi kyllä hurjan mukava nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sulle FB:ssä viestiä vielä, mutta mun puolesta myös Emma on oikein tervetullut :)

   Poista
 2. Mun Brysselin matka varmistui ja olen juuri tuolloin reissussa. Harmittavaa, että menee päällekkäin tapaamisen kanssa, sillä olisin kovin mielelläni mukaan tullut. Ensi kerralla tulen varmasti! :) Viettäkää te upea päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten! Oikein ihanaa Brysselinreissua, ota paljon kuvia!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...