sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Viikon Instat

Niinhän siinä kävi, hurahdin täysin Instagram-palveluun. Tiedän, että ole tosi myöhäisherännäinen, mutta vasta äskettäin Windows Phonelle löytyi järkevä Insta-sovellus, Instance. Aitoa ja alkuperäistähän ei vieläkään luurille ole...


Tässä siis pieni kurkkaus viikkooni: edustin Somecoa Turku EDE:ssä, jossa saimme kuunnella Anne Bernerin mielenkiintoisen tarinan. Kaapista löytyi iltaa varten "someconpunaiset" pöksyt, jotka ostin jo viime keväänä Tukholmasta, mutta jotka eivät koskaan ole vielä päässeet käyttöön.

Kaupasta löytyi myös vihdoin uusia porkkanoita ja kotimaista kukkakaalia. Näillä herkuttelin viikonloppuna! Eilen otinkin sitten kaiken irti aurinkoisesta päivästä ja löhöilin parvekkeella D-vitamiinia kroppaani imien. Tuntuu, että sekä aivot että iho ihan huutavat aurinkoa pitkän talven jälkeen.

Joko te olette löytäneet Instagramiin? Muutamia blogittaria sieltä jo olenkin löytänyt, mutta vinkatkaahan ihmeessä omat tilinne, olisi hauska löytää lisää ihania seurattavia palvelusta! :)

5 kommenttia:

 1. Täällä käsi pystyssä fossiili ;)...en ole rehellisesti perehtynyt tuohon Instagram-palveluun..Pitäisi varmaan jo ihan yleissivistyksen vuoksi ;).

  Kivan näköinen kuvakollaasi, vai miksi tuota kutsutaan- kerrohan vanhukselle :).

  Aurinkoista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, sinä mikään fossiili...!! :D

   En olisi uskonut, että jään heti koukkuun, kun käytössä on niin monta muutakin sosiaalisen median palvelua. Mutta Instagram on niin helppokäyttöinen: jakaa kuvat myös FB:iin ja Twitteriin, ja kuva on myös kätevämpi, kuin kirjoitettu tilapäivitys. Käy ihmeessä kurkkaamassa, mutta varo, siihen tosiaan voi jäädä koukkuun...

   Samoin sinulle, hyvää alkavaa (juhannus!)viikkoa :)

   (ja joo, kollaasiksi minä tuota kutsuisin)

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu nyt kyllä todella kaikkea muuta kuin ajan hermolla oleva näiden some sovellusten kanssa. Instagram kuulostaa kivalta joo,mutta kun on jo FB:n ja Twitterin kanssa tekemistä,niin katsotaan saanko aikaan. Pitäisi varmaan :D Joten kuvien jakaminen sitä kautta FB:n ja Twitteriin on se, joka itseä jarruttaa. Sosiaalisten medioiden yhdistäminen.... Taidan olla vähän vanhanaikainen :)

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ei joka palvelua käyttäisikään, niin eihän se tarkoita, ettet olisi ajan hermolla :) Minähän olen tällainen somehörhö, joten melkein kaikki palvelut ovat käytössä... tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia... :D

   Muuten Instastahan ei ole pakko jakaa suoraan FB:iin ja Twitteriin jos ei halua. Aina voi valita, mitä jakaa ja missä :) JA profiilin saa privaatiksi eli vain sinun hyväksynnällä seuraajat näkevät kuvat. Ai miten niin yritän houkutella sua Instagramiin... ;)

   Poista
  2. Huomaan! :d Pitää perehtyä tarkemmin, kerron kyllä jos saan aikaan vaikka olisikin sitten ihan vaan privaattiprofiili :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...