torstai 13. kesäkuuta 2013

Kylpyhuoneinspiraatiota etsimässä

Talooni on lähitulevaisuudessa tulossa putkiremontti. Jos oikein hyvin käy, remontoimaan päästään jo ensi vuoden alussa. Siksi olen jo nyt alkanut miettiä, mitä uudelta kylppäriltäni haluan. Tiedän nimittäin jo nyt, että en todellakaan tule hyväksymään sitä urakoitsijan peruspakettia... ;)

Ensimmäinen askel remonttiin valmistautumisessa on tietysti Pinterest-kansion luominen! Tässä hieman esimakua siitä, mitä kylppäriltä toivon.


Kylpyhuone on suorakaiteen muotoinen, eikä kovin leveä.

 • Tilaa silti riittää, joten haluan kunnolla säilytystilaa ja lavuaarin alle reilun tason. 
 • Itse allas saa olla pieni: minusta nykyään riittää, että altaassa mahtuu pesemään kädet, kasvot ja hampaat. 
 • Mielelläni ottaisin myös tuollaisen seinään kiinnitettävän wc-istuimen. 
 • Kaakelit saavat myös olla kuvissa näkyvät kohtalaisen isot, selkeät ja luonnollisensävyiset. Harmaan eri sävyt miellyttävät.
 • Peilikaapit ovat minusta aika vanhanaikaisia, joten mielummin ottaisin altaan taakse komean ison peilin, kuten oikean alakulman kuvassa.
Mitä mieltä olette ensimmäisistä inspiraatiokuvistani? Ja onko teillä kenties jotain hyviä kylppäriremppavinkkejä? Mitä pitäisi ehdottomasti osata ajatella näin rempan lähestyessä?

9 kommenttia:

 1. Mukavia suunnitelmia sinulla. Meille tulossa myös käyttövesiremppa, joten ei vielä tiedä remontoidaanko kylppäriä, mutta ihanahan se olisi!! Mutta tosiaan laatikot "pakko" olisi olla altaan alla ja ei peilikaappia vaan pelkkä peili. Tosin nyt meillä on peilikaappi, missä ei ole sisällä peilejä ja ei nää hiuksia takaa, hankalaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jonsku ja kiitos kommentista!

   Ihan totta muuten tuo peilijuttu... mulla on juuri sellainen peilikaappi nyt käytössä, missä sisällä myös peilit. Ja onhan se nyt kätevä. Voi ei, tätä pitää selkeästi miettiä lisää!

   Poista
 2. Kauniin näköisiä inpiraatiokuvia. Muistellen isovanhempieni putkiremonttia, niin se mitä pitäisi ajatella on se, että se kestää ja kestää ja pölyä on joka paikassa :) Toki siinä taloyhtiössä meni moni asia pieleen noin muutenkin.

  Minä taas tykkään peilikaapista, semmoisesta jossa on peilit myös ovien sisäpuolella. Kaikenlaiset kampaukset on helpompi tehdä kun näkeee mitä tekee. Ei sillä, että tekisin niitä usein, mutta kun teen niin peilikaappi on kyllä ehdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt varautua siihen, että työ kestää... Meillä ei onneksi ole rapussa ihan hurjan montaa asuntoa, vain 3/kerros. Mutta koskaan ei tiedä: toivon, että yhtiökokous sitten loppuenlopuksi valitsee tekijät myös laadun, ei pelkästään hinnan perusteella!

   Tuo peilikaappiasia pitää kyllä ottaa harkintaan vielä. Tosin olen ihan SUPERhuono laittamaan tukkaa, joten vaikeammat kampaukset saa joka tapauksessa kampaaja laittaa. Ehkäpä sellainen "haitarin" päässä oleva meikkauspeili riittäisi minun tapauksessani. :)

   Poista
 3. Kauniita inspiraatiokuvia. Pinterest on täyttä ihania kuvia, olen ihan totaalisesti koukuttunut. Onnea kylppäriremottiin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara!

   Ihan totta, Pinterestissä saa kyllä ajan kulumaan! Niin paljon kauniita kuvia ja inspiraatiota...
   Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Hej Petra! Det här verkar bli hur snyggt som helst! Spegelskåp finns i alla möjliga olika modeller idag, så ifall du trots allt vill ha ett kunde ett litet och snyggt kanske finnas i någon butik. Förresten så lönar det sig att kolla att du får ett fuktskyddat eluttag ifall du ska ha tvättmaskin eller liknande i badrummet. Jag vet inte ifall det hör till standardinstallation nuförtiden, men det lönar sig att kolla. Elsäkerhet, elsäkerhet :) (tror det heter jordfelsbrytare...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag tror (hoppas!) att husbolaget fixar allt det där som har med el och vatten att göra... och det ska ju göras enligt alla regler o lagar så jag tror det ordnar sig.

   Ska ta en titt på olika spegelskåp om jag skulle hitta ett snyggt sådant! :) Vill att badrummet blir luftigt, stiligt och modernt så jag får väl hoppas på att husbolaget väljer en bra leverantör med brett sortiment ;) (vadå, en besvärlig kund...)

   Poista
  2. Äh, man måste ju få vara besvärlig ibland också ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...