torstai 30. toukokuuta 2013

Parvekeyrttejä

Kesäparvekkeen kokoaminen on alkanut! Tuoksuvia ja maistuvia yrttejä, check. Laventelit, check, mutta saavat raukat vielä kasvaa ennenkuin pääsevät kuviin ;)

Photo & Video Sharing by SmugMugMitähän sitä vielä keksisi... ;) Torilla oli hurjan komeita tomaattiamppeleita ja mansikoita ja...

Kasvatatteko te jotain yrttejä, vihanneksia tai marjoja parvekkeillanne?

6 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä omalta parvekkeelta löytyy vain kukkia. Mansikka-amppelin olisin halunnut, mutta olivat myyneet viimeisen päivää aiemmin kuin minä olin puutarhalla :( täytyy vielä yrittää jostain metsästää sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, toivottavasti löytyy amppeli vielä! Turun kauppatorilla näkyi vielä muutamia, mutta selkeästi tomaattiamppelit olivat se kova sana. Täytyy varmaan hankkia vielä sellainen... ;)

   Poista
 2. En parvekkeella kun ei ole, mutta ikkunalaudalla on basilikaa, rucolaa ja ruohosipulia :) Ihanat "ruukut" sinulla ja niin nätin näköistä.

  Buukkasimme aikataulumme nyt niin, että ollaan todella Turussa silloin 8.6. niin pääseen miittiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm... nam! Rucola on kyllä hyvää, sitä minulla oli viime kesänä partsilla.

   Ja hei ihan mahtavaa, että pääset miittiin! :)) Tuleeko mieleen jotain erityistä, mitä haluaisit tehdä/nähdä Turussa?

   Poista
 3. Jättefina korgar att hänga på väggen, ser så härligt fräscht och piggt ut! Varifrån är de? Jag tror jag måste apa efter idén!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj tack så mycket! Väggen är så tråkig men där fanns färdigt hål och spikar så passade på att snygga upp väggen med gröna, doftande örter. Korgarna hittade jag helt från "min" Citymarket i Åbo, jättedyra var de också, säkert 3 €/st. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...