torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäinen jälkiruoka

Facebook-ystäväni tietävätkin jo, mitä tarjosin viikonloppuvierailleni sunnuntaina jälkiruoaksi!


Photo & Video Sharing by SmugMug


Tämän kesäherkun resepti on suloiselta Sofiélta, ja voin luvata, että se on kokeilemisen arvoinen - resepti löytyy linkin alta! 

Jääkaapistani löytyi sopivasti purkki mascarpone-juustoa ja parvekkeellani kasvaa (hunaja)melonin maustamiseen tarvittavaa minttua. Lisäsin melonimarinadiin myös sitruunamelissaa, ja kylläpä tulikin maukkaita meloninpaloja! Mascarponekerman makeuttamiseen käytin muuten Stevia-makeutusainetta, joka ei ole ollenkaan hullumpi uusi tuttavuus. 

Itse pidin tästä jälkiruoasta todella paljon, eivätkä vieraatkaan kieltäytyneet santsikierroksesta. Kiitos siis Sofiélle namista reseptistä; mahtava kesäjälkkäri, kokeilkaapa!

Ps. herkuttelupostaukseen voisi lisätä vielä, että olen aloittanut myös lihaskuntotreenin ihan kotosalla. Televisiota katsellessa on hyvä treenata käsivarsia ja hartioita, ja olen myös päättänyt treenata lankkua (tai hooveria) pikku hiljaa paremmaksi ja pidemmäksi kestoltaan. Projekti siis jatkuu viikonlopun herkuttelusta huolimatta!

3 kommenttia:

  1. Hoover onkin ihan paras keskivartalon treenaamiseen. Mun mielestä vaan on kauheen tylsää vaan pitää staattisesti sama asento mahdollisimman kauan, enkä jokseenkaan ikinä jaksa kotona treenailla. Joten nostan totisesti hattua. Pitäisköhän munkin ruveta. Muuten eikös tuo Sofien herkku nyt loppujen lopuski ollut aika kevyt, jota nyt silloin tällöin voi hyvällä omalla tunnolla vetää?

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, mistä tuon hooverin keksin, mutta siinä on hyvää haastetta! Nythän en pysy siinä vielä kun muutaman hassun sekunnin, mutta ehkäpä syksyllä sitten menee jo minuuteissa ;)

      Ja tää herkku ei ollut mikään hurjan raskas kun makeutin vielä kerman stevialla. Tuo mascarpone-juusto ei tietenkään ole mitään terveysruokaa, mutta menkööt viikonloppuna :D

      Poista
  2. This looks fantastic! :)
    I adore blueberries and what a great photograph.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...