lauantai 7. heinäkuuta 2012

Jazzbrunssi Aula Caféssa

... eli pieni kuvakertomus lauantaiaamustani.

Aloitin päiväni Aula Cafén jazzbrunssilla (klo 11-15, 17 € / hlö) ystävieni kanssa jo kello 11. Ja olipa muuten hyvä, että olimme ajoissa paikalla - aika monta muutakin tyyppiä oli päättänyt brunssailla juuri tänä lauantaina.

Ensimmäisestä kuvasta voimme todeta, että ruoka oli hyvää - muistin kaivaa kameran esiin vasta siinä vaiheessa, kun kaikki herkut lepäsivät jo masuissamme....

Photo & Video Sharing by SmugMug

Istuimme kahvilan terassilla suuren aurinkovarjon alla, joten pikkuinen sadekuurokaan ei haitannut brunssiamme. Sisällä olisikin ollut aika hikinen tunnelma...

Mahat brunssiherkkuja täynnä suuntasimme joenrantaan lasilliselle.
Päivän teemavärit olivat sininen ja valkoinen - myös minulla oli tummansiniset housut ja valkoinen toppi... :D

Thank you, but no thank you. We had some Bubbly.

Jazzbrunssia voin suositella lämpimästi! Plussaa ehdottomasti hyvistä ruuista, miinusta buffetpöydän sijainnista (todella pieneen tilaan tungettu). Myös musiikki olisi mielestäni voinut soida aavistuksen kovempaa, kun kerran paikalla oli DJ levyjä soittamassa. Toisaalta nyt kevyt jazz soi mukavasti taustalla eikä ainakaan häirinnyt kenenkään keskustelua.

Rantakertun hampurilaisbrunssia yritämme myös päästä pian kokeilemaan, ja aika komeita annoksia viereisiin pöytiin kannettiinkin. 

Nyt suuntaan parvekkeelle nauttimaan lämmöstä ja sulattelemaan herkkuja päivän seuraavaa ohjelmanumeroa varten. Saimme nimittäin ylläri-illalliskutsun ystäväni luokse!

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...