torstai 26. heinäkuuta 2012

Bloggarin piinaviikko

Pyydän anteeksi pientä radiohiljaisuutta, joka tulee jatkumaan vielä muutaman päivän. Tällä viikolla olen parin työpäivän lisäksi yrittänyt herättää henkiin graduprojektiani vaihtelevin seurauksin. No, onpa minulla nyt kasassa jonkinmoiset kappaleet 1 ja 2 eli noin neljäsosa gradua.

Toisin sanoen viikko on tähän asti koostunut pelkästä sisällä istumisesta... En ole myöskään nukkunut kovin hyvin, joten veto on ollut aika poissa. Tiedättekö, ensimmäistä kertaa elämässäni minua on pelottanut illalla yksin kotona tämän Turun hiipparin takia! Todella ärsyttävää, mutta en ole päässyt inhasta tunteesta eroon.

Tämä Pinterestistä bongaamani hauva kertoo aika hyvin tämän hetkiset fiilikset:


Mutta kyllä se taas tästä lähtee. Ensi viikon lomailen itäisessä Suomessa ja latailen akkuja viimeistä kesätyöpuserrusta ja tietysti myös syksyn graduvääntöä varten.

Palataan siis mielenkiintoisemmissa merkeissä asiaan ensi viikolla! Take care :)

5 kommenttia:

 1. Hyi son inhottavaa jos joku asia painaa mielessä..
  Tsemppiä näihin hetkiin ja siellä se loma odottaa nurkan takana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, miten tuo on nyt vaikuttanut minuun niin voimakkaasti. Mutta nyt istun jo junassa kohti ihanaa itäistä Suomea ja mieli alkaa jo kirkastua! Viikko vapaata rakkaassa Kymenlaaksossa ja olen varmasti kuin uusi tyttö!

   Aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 2. Meillä on sitten ihan samanlaista tekemistä tiedossa syksyksi ja nyt jo hermoilen niin, että yöunet menee ;P Päättötyötä pitäis vääntää ja samalla toivon, että voisin jatkaa kesän työpaikassa. Ei välttämättä hyvä yhdistelmä, ainakaan jos aikataulussa aion valmistautua...Tsempataan toisiamme syksyn aikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosiaan yhdessä tsempataan syksyllä mahdollisimman paljon gradua ja päättötyötä, että keväällä sitten saa hengähtää! Ihan pakko pakko pakko kirjoittaa, mutta uskon, että työn teko myös auttaa siinä. Jos istuisi vain kotona tai koululla päivästä toiseen gradun kanssa, niin mulla ainakin menisi pää ihan sekaisin :D

   Mutta kyllä me pystytään tähän, oon ihan varma siitä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...