maanantai 2. heinäkuuta 2012

Turun Keskiaikaiset markkinat

Torstaista sunnuntaihin vietettiin taas mahtavia Turun Keskiaikaisia markkinoita! Markkinat ovat yksi suosikkitapahtumistani Turussa - niin värikästä, iloista ja riehakastakin meininkiä Aurajoen rannalla koetaan, kun markkinat valtaavat kaupungin. 


Vein Turussa kesäretkeilevät vanhempanikin kokemaan markkinahumua sunnuntaina ja tuttuun tapaan räpsin samalla kuvia. Olen kuvannut markkinoilla aiemminkin, pari vuotta sitten. Kuvia klikkaamalla pääsee Smugmug-galleriaani katselemaan lisää markkinakuvia.

Tällä kertaa en hankkinut markkinoilta, kuin pienet kankaiset enkelinsiivet, jotka roikkuvat parvekkeellani. Parveke koki muuten viikonlopun aikana aikamoisen muodonmuutoksen! Siitä lisää myöhemmin - nyt niihin markkinakuviin!


Photo & Video Sharing by SmugMugPhoto & Video Sharing by SmugMug


Photo & Video Sharing by SmugMug
Lisää keskiaikaisia tunnelmia löydätte turkulaisen bloggaajakollegani Johannan blogista, täältä! Suosittelen kurkkaamaan - Johannan kuviin on eksynyt myös pieni suloinen villisian porsas :)

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja niin keskiaikaista kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeasti on kyllä satsattu pukuihin ja rekvisiittaan! Ja koko ajan markkinoilla on myös jotain tapahtumaa, kuten tuo toisen kuvan aivan mielettömän hieno musiikkiesitys :)

   Poista
 2. Oj, det var fint och mysigt och säkert givande!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faktiskt ett av de trevligaste evenemangen i Åbo! Folk satsar så mycket på kläder och sådant för att få den rätta stämningen :)

   Poista
 3. Kävin monta vuotta peräkkäin keskiaikamarkkinoilla kun on Turussa muutenkin tuttuja. Nykyisin vaikuttaa jokainen kesäviikonloppu oleva painonsa arvoista kultaa ja etenkin tänä kesänä on ollut sen verran kiirettä, että jäivät väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä, että kesäviikonloput menevät niin nopeaan...! Täytyy yrittää ottaa kaikki irti vapaapäivistä ja nauttia - onneksi Suomessa tapahtuu kesällä niin paljon, että läheltäkin löytyy aina jotain tekemistä.

   Poista
 4. Mäpä en ollut tällaisista Turun keskiaikamarkkinoista tiennytkään, Hämeenlinnassa taitaa olla jotkut vastaavat. En ylipäätään ole käynyt Turussa ikään kaikkeen, mutta kovin aurinkoiselta ja kauniilta siellä näyttää. Tänä kesänä sinne tulee pakosti yksi reissu, ainakin lentokentälle, josta RyanAir lentää suoraan Barcelonaan nyt kesän ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun etsin tietoa markkinoista, niin törmäsin myös näihin hämeenlinnalaisiin markkinoihin! Kiva, että muuallakin Suomessa pääsee nauttimaan keskiaikaisesta markkinahumusta!

   Ja hei tervetuloa Turkuun :) Tää on kyllä tosi kiva kesäkaupunki! Jos ehdit joskus tänne ajan kanssa niin kerro, tarjoon lasillisen jotain hyvää juomaa joenrannassa :)

   Poista
 5. Kiitos linkkauksesta! :) Tein markkinoista työn puolesta haastattelua ja vielä kun kuuli, että yli sata vapaaehtoista osallistuu markkinoiden järjestämiseen, nousi arvostus tapahtumaa kohtaan entisestään! Ilman näitä vapaaehtoisia ei koko markkinoita olis mahdollista edes järjestää tässä mittkaavassa. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...