sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

H&M Home - ihania uutuuksia!

Viikolla postiluukusta kolahti H&M:n syksyn kuvasto. Nopean selailun jälkeen olin jo heittämässä kuvastoa lehtikoriin, kunnes huomasin H&M Homen osion ja jäin jumiin...

Kuvakaappaukset hm.com

Photo & Video Sharing by SmugMug

Koiraihmisenä etenkin tuo suloinen suihkuverho ja pyyhkeet osuivat silmiini, mutta kauniita tuotteita löytyy joka sarjasta! Pinkit lakanat näyttävät ihanan houkuttelevilta.. Pinkkiä ja neutraaleja sävyjä löytyy myös seuraavista kuvista:


Photo & Video Sharing by SmugMug


Vaikka tämä tyyli ei ole ihan täysin omani, niin joitakin tuotteita voisin mielelläni kotiuttaa. Seuraava kuva onkin sitten ihan minua - oman makuuhuoneeni on nimittäin vallannut juuri tuo lila väri. Ruudulliset lakanat ovat tosi kivat, ja entäs sitten nuo mustareunaiset tyynyliinat? Nice!


Vaikuttaa siltä, että H&M Homen kokoelmissa on jokaiselle jotakin. Pakko myöntää, että myös nämä pastellisävyiset hömpsötykset herättävät mielenkiinnon, aika söpö tuo kakkupurkkikin...


Olen kerran aiemmin tilannut H&M Home-tuotteita ja olen ollut ostoksiini oikein tyytyväinen. Seuraavaksi haluaisin kovasti kokeilla H&M:n petivaatteita, koska valikoimasta löytyy niin monta kivaa settiä. Onko kenelläkään kokemusta petivaatteiden laadusta? Monessa lankatiheys näyttää olevan 144 ja  materiaali luomupuuvillaa. Voi olla, että ainakin nuo lilat ruudulliset lakanat lähtevät tilaukseen... ;)

Oletteko te tutustuneet H&M Homen tuotteisiin? Entäpä mitä mieltä olette näistä syksyn uutuuksista?

6 kommenttia:

  1. H&M:n lakanoita löytyy kaksi settiä; pellavalakanat ja kalanruotokuvioiset (siis samalla laiklla kalantuotoiset kuin esim. parketti tai kangaskuosi, ei siis mitään loppuun kaluttuen kalojen kuvia...). Molempiin olen oikein tyytyväinen. Kuminauhakulmaisia aluslakanoita olen ostanut jostain alen lopusta kahdella eurolla/kpl useammatkin, ne ovat ihabn huippuhyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olisipa hupaisa design tuo loppuun kalutut kalat :D

      Täytyy kyllä kokeilla, näyttävät niin kivoilta kuvastossa! :)

      Poista
  2. Jag vagade beställä pa varen kökshandukar, dynvar till terassen, servietter....jätte bra kvalitet och fräsch design. Beställ bara! Jag ska ocksa ga kolla deras hemsida. Idag till kära Helsingfors!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blev förtjust i de ljusröda och mörklila lakanen så nog måste jag ju skicka in en beställning... genast efter lönedagen :D

      Ha det så bra i H:fors och hoppas det slutar regna!

      Poista
  3. Täällä on kokemusta kylppärin matosta, tyynynpäälisistä ja muistakin paitsi niistä lakanoista oikeastaan :D Itse olen tyytyväinen ollut ja tuolta löytää tuota rakastamaani beigeä ja ruskeaa sopuhinnoillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M Homen valikoima on kyllä yllättänyt tosi positiivisesti - minullakin juuri kylppärin matto, tyynynpäällisiä ja suihkuverho, joka on muuten tosi kivan tuntuista "kangasmaista" materiaalia. Joten arvaa vaan, houkuttaako tuo koirasuihkuverho... ;)

      Joo, kyllä se niin nyt on, että kun palkkapäivä koittaa niin taidan tilata tuolta lakanat. Kokeilemallahan se laatu selviää, eivätkä nuo nyt ihan hinnalla pilattuja kuitenkaan ole :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...