keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Dorothy Perkins Sale!

Uskaltauduin aleostoksille brittiläisen Dorothy Perkins-vaatemerkin nettikauppaan. Muutama kesäjuttu päätyi ostoskoriin.


Photo & Video Sharing by SmugMug

Raidallisesta maximekosta olen jankuttanut jo vaikka kuinka kauan, ja tämä yksilö näytti mielestäni sopivalta. Shortsit ovat myös olleet ostoslistalla (typeristä ilmoista huolimatta), joten nappasin nuo kaksi paria sovitettavaksi. Toivottavasti koot osuvat kohdalleen - minulla on yhdet DP-chinosit ja tilasin nyt samaa kokoa.

Dorothy Perkinsiltä postituskulut Suomeen ovat 6 puntaa ja tällä hetkellä heillä on myös ale-koodi (INTDP15), jolla saa 15 % pois tilauksen loppusummasta. 

Jos verkko-ostokset kiinnostavat, niin XL-elämää-blogin ihanainen Dahlia on kirjoittanut aiheesta mm. täällä ja täällä. Itse en ole kovin ahkera nettishoppailija, mutta Tommy Hilfigerin verkkokaupasta olen tilannut ja se toimii oikein hyvin. Tällä hetkellä odottelen TH:n lisäaleja, että saisin yhdet kivat farkut... ;)

Ale-shoppailin myös Cubuksella (Kyllä!) kaksi kesämekkoa yhteishintaan huisit 24,90 €! En uskonut, että olisin ko. kaupasta löytänyt mitään itselleni sopivaa, mutta yllättävää kyllä nämä mekot (joista toinen on tämä) olivat oikein kivoja ja jopa sopivan kokoisia, hurraa! :)

Muuta en sitten olekaan alennusmyynneistä löytänyt, mutta taidan tässä loppuviikosta vielä käydä Intersportissa katsomassa, josko sieltä löytyisi jumppavälineitä kotitreeniä vauhdittamaan. Olen nimittäin innostunut treenaamaan lihaskuntoa kotona töiden jälkeen! What's up with that?! :D

4 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä perussortseja olet löytänyt. Toivottavasti ne passaa. Muuten toi maksimekko on aika makea, käy varmasti muutenkin kuin kesällä. Oon itse niin karsastanut ajatusta maksimekosta kuvitellen, että ne kaikki on jotain pastellisia kukkaunelmia, mutta toihan on oikeesti makee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, etten joudu palautushommiin! Mekossa jännittää se, ettei se näytä päällä yöpaidalta... toivottavasti on laadukasta materiaalia! Ja tosiaan, onhan niitä maksimekkoja eri tyylisiä, ja esim. Pupulandian Jennillä on aivan mielettömän upea yksilö, jota tässä juuri ihastelin. Kukkamaksit taidan minäkin jättää muille... ;)

      Poista
  2. Ihana tuo Cubuksen mekko! Ja vihdoinkin löysit sen maxin :) Omalleni kaadettiin punaviiniä Ruisrockissa, lähti onneksi puhtaaksi! Stockmannilla on nyt niin hyvät alennukset, että tein sieltä vielä yhden hamelöydön, hintaa jäi alle 15,- :) Kannattaa siis käydä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Punaviini on kyllä pahin... :/ Onneksi sait tahran pois.

      Mä en Stockalta löytänyt mitään, mutta toisaalta olin kai liian myöhään liikkeellä - kaikki kivat jutut olivat jo menneet. Mutta tuo sinun hamelöytösi on kyllä todella kiva! Ihan täydellinen kesähame :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...