lauantai 18. kesäkuuta 2011

Taco Thursday!

Muistatte ehkä, että torstaina minun piti mennä kuuntelemaan mielenkiintoista haastattelua töiden jälkeen. No, toisin kävi kun ihanat työtoverini saivat minut houkuteltua "ulkoilemaan" tai "lasilliselle"... (Kyllä, syytän röyhkeästi työkavereitani. Minuthan vallan pakotettiin juomaan alkoholia hyvässä seurassa! ;) )

Pelkästään nestelinjalla ei kuitenkaan menty kun kävimme Annan kanssa syömässä ihanat tacot El Vergel nimisessä ravintolassa. Torstai-illan kunniaksi myös drinkit olivat tarjouksessa - otimme maailman parhaimmat Mojitot!

On Thursday we ate at El Vergel; meat tacos and the world's best Mojitos, ever!

Photo & Video Sharing by SmugMug


Torstai on muuten täällä suosittu ulkoilupäivä, etenkin eurocratsit ulkoilevat silloin. Myös opiskelijat suosivat torstaita, koska suurin osa viettää viikonloppunsa kotona äidin ja isän hellässä huomassa!

Tänään ehdin tehdä viikonlopun ruokaostokset viime hetkellä ennen ihmeellistä kesämyrskyä; taivas pimeni ja vettä tuli aika rankastikin. Nyt taas on ihan kirkas ilma vaikka vieläkin on aika kylmä. Mitkäs kesäilmat ne nämä nyt ovat? Ehkä pitää uskoa, että täällä se kesä alkaa vasta Juhannukselta...

Jos en olisi poikennut hakemaan näitä, niin olisin ehkä säästynyt kokonaan sateelta. Mutta olihan se nyt pakko kokeilla uutuuksia! Muuten tuo Marrakech-konvehti todella maistui lupaamaltaan vihreältä teeltä, yum!Had to get Neuhaus' new chocolates for the weekend, got one of each. The Marrakech one really tasted like green tea, really refreshing and nice.

Tuossa kuvassa näkyy myös kesän suosikkikynsilakka, Nivean Hot Coral. Loves it! :)

2 kommenttia:

  1. Mmm... näyttääpä herkulliselta; sekä juomat, ruoat, että suklaat!

    VastaaPoista
  2. El Vergelin ruoat ovat kyllä ihania ja mojito tosiaan oli varmasti paras maistamani. Sopivan makea minun makuuni :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...