torstai 16. kesäkuuta 2011

Macin odotusta ja taidetta

Aah, ihanaa, en malta odottaa uutta tietokonettani! Eilen tuli viestiä Applelta, että pakettini on lähetetty kohti vanhempieni osoitetta, josta sen ensi viikolla saan käsiini! Vanhan koneen ruutukin tuntuu niin värittömältä ja systeemi tilttaa koko ajan.

En ole viitsinyt siis ladata ottamiani kuvia koneelle ollenkaan, ettei se tukkeudu enempää. Muistatte ehkä, että myös ulkoinen kovalevyni sanoi sopimuksensa irti vähän aikaa sitten... Kuvankäsittelyohjelman pyörittäminenkin tuntuu vievän ikuisuuden, joten uusia kuvia näette sitten Juhannuksena.

Mutta muistakaahan käydä osallistumassa suklaakilpailuun, vielä ehtii! On ollut hauskaa lukea suklaakommenttejanne ja miettiä, mitä ihanuuksia pääsen Neuhausista ostamaan voittajalle!

Tänään menen Goethe-instituutin järjestämään tilaisuuteen, jossa haastatellaan belgialaista nykytaiteilijaa Luc Tuymansia. Kävin katsomassa hänen näyttelynsä Brysselin taidemuseo Bozarissa muutama kuukausi sitten, ja pidin kovasti hänen tyylistään. Täällä voitte käydä katsomassa hänen töitään (galleria sivun oikeassa alalaidassa)

BTW is there someone who would want an English translation at the end of each post? I know Google-translate does not always deliver... :)

2 kommenttia:

  1. jeee, onnea (pian) uudelle Macille! Hankin omani vuosi sitten ja olen ollut tuhottoman tyytyväinen!! Tietysti pitäs ehkä opetella niitä kaikkia "helppous-kikkoja" mutta blääh, selviän ilman erikoisliutuksia tai kolmisorminäpäytyksiä ihan hyvin..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! En malta odottaa, että pääsen leikkimään sillä - taitaa tulla Juhannus koneen ääressä... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...