perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pieni kosmetiikkapäivitys

Huh mikä päivä! En meinannut päästä aamulla sängystä millään ylös, olin päivän töissä kuin unessa ja lähdinkin vielä aikaisin kun en saanut mitään tehtyä. Ajattelin mennä lenkille virkistäytymään mutta eikös siellä alkanutkin sataa kaatamalla. Oh joy. Tulin siis kotiin leipomon kautta - nyt leivos ja pieni blogipäivitys!

Loma Suomessa lähestyy ja lentokentän ostoslista pitenee.

Ensimmäisenä tarvitsen aurinkopuuterin (jos tämä sade nyt joskus loppuu ja pääsee aurinkoon) ja tästä Clarinsin Mosaïque-puuterista luin juuri Le Vif Weekendistä

Kuva Clarins.com


Sarjaan kuuluu muutakin kivaa mm. vedenkestävä meikkikynä silmille ja aika herkullisen näköisiä huulikiiltoja. Voitte käydä kurkkaamassa tuotteita täällä. Clarinsin tuotteista minulla on aiemmin ollut käytössä pari huulikiiltoa ja se kuuluisa Beauty Flash Balm, ja minulla on brändistä aika positiivinen ja raikas, asiantuntevakin mielikuva. Saa nähdä saako näitä juttuja ollenkaan lentokentältä, mutta katsotaan!

Toinen, ei tosiaankaan tarpeellinen mutta aika kiva juttu, on Diorin Lip Maximizer, jota saa nyt myös "värissä" apricot! Olen ihan hulluna Diorin huulikiiltoihin ja niitä on taas tänä keväänä tullut lisää - olette varmaan bonganneet sen Kate Mossin tähdittämän mainoksen. Se sai minut reagoimaan "uuu tuommonen pitää heti saada"... seuraava ajatus oli:

Photo & Video Sharing by SmugMug


Köhöm... noniin, listaan lisätään vielä kasvovesi ja silmänympärysvoide, onko suosituksia? Virve oli Ostolakossa-blogissaan testannut ja hyväksi todennut Lancomen kasvoveden ja Cliniquen All about eyes taitaa olla jo jonkin sortin kulttituote. Itse testasin keväällä myös The Body Shopin Aloe-voidetta, joka sekin vaikutti oikein toimivalta.

Lopuksi oma vinkkini: Vichyn Dermablend Ultra Corrective Cream Stick (huh, mikä nimi!)

Kuva Vichyusa.com


Muistan, kun teininä käytin MaxFactorin meikkivoidestickiä ja hieman epäilin Lisa Eldridgeä ja hänen suositustaan, kun tajusin tämä todella olevan meikkipuikko! Mutta oihjavoih, tämä on ihana tuote! Silkkinen koostumus, peittää pienet finnit ja muut epäkohdat, ja ohuesti levitettynä toimii siis meikkivoiteena. Kävin ostamassa juuri itselleni tummemman värin kesäksi ja olenkin käyttänyt sitä nyt peittämään muutamia epätasaisempia kohtia iholla, sitten puuteria päälle ja menoksi! Kätevää ja juuri sopivaa kesällä, kun ei halua käyttää paksuja meikkipohjia.

Oijoi, en malta odottaa, että pääsen irti lentokentän kosmetiikkamyymälässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...