keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kosmetiikkariippuvaisen päiväkirja - lentokentällä

Clinique

Tämän paketin löysin Brysselin lentokentältä edukkaaseen hintaan. Silmänympärysvoide ja kasvovoide olivat normaalikoossa, extrana paketista löytyi huulikiilto, ripsiväri ja kosteutussuihke.

Päätin ottaa paketin lähinnä tuon kasvovoiteen takia, kun Biothermin uusi Skin-Ergetic-rasva ei olekaan sopinut iholleni! Ensin se vaikutti oikein hyvältä, mutta huomasin pidemmän käytön jälkeen poskilleni ilmestyvän pientä allergista näppylää, jotka talvella olin laittanut ilman ja ihon kuivuuden piikkiin. Kun äitini raportoi samantyylisestä reaktiosta, päätin pitää voiteen käytössä paussia ja näppylät hävisivät.

Nyt testaan siis Cliniquen tuotteita ensimmäistä kertaa ja odotukset ovat korkealla; niin moni niitä on kehunut. Minusta myös purkit ovat aika kivoja - tärkeä juttu kosmetiikkariippuvaiselle ;)

Samaan syssyyn hankin sen Clarinsin aurinkopuuterin - I-H-A-N-A, niin kaunis se mosaiikkipinta ja erittäin hyvä väri ainakin mun kasvoille, ja Diorin kasvoveden kuivalle iholle. (vaihtelua Lumenen Radiant Touchille)

I really really love cosmetics and get overly excited when I'm "allowed" to buy new products - when I have used something up and HAVE to buy new stuff. This travel pack I got at Brussels airport, mainly for the eye cream but also because I needed a new day cream. I got an allergic reaction of my old one, Biotherm Skin-Ergetic and decided to try Clinique this time. Earlier I've used Biotherm Aquasource which I really like but I also like to try out new things.

I also got the Clarins bronzing compact which I totally adore (love the mosaic pattern and the color is great) and a toning water from Dior. I've come to realize that I really am a cosmetics addict, I just can't say no to pretty products...

2 kommenttia:

  1. Mulla on myos noita Cliniquen tuotteita, joita ostan aina lentokentältä ja itse kyllä tykkään kovasti! Omalle iholle on sopinut ja lisäksi kasvorasvassa on korkea aurinkosuoja.

    VastaaPoista
  2. Hei Ella!

    Olen ollut kyllä tyytyväinen - ainakin näin alkuun tuntuvat tosi laadukkailta tuotteilta. Ja tosiaan, tykkään, että kasvorasvassa on aurinkosuojaa vähintään se 15, joten tuo Cliniquen SPF 25 oli kiva yllätys!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...