keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Huulet kuntoon kesäksi!

Photo & Video Sharing by SmugMug


Kiitos taas Ostolakossa-blogin Virvelle - olen löytänyt ihanan Biothermin huulirasvan korvaajan! En voi käsittää, mikä älynväläys oli muuten lopettaa merkin paras tuote Nutrisource lèvres... No, tuo Nuxe on melkein samanlaista ja kun sitä käyttää yhdessä Lushin huultenkuorinnan kanssa niin kylläpäs tulee pehmoista jälkeä!

Lushin huultenkuorinta taasen on maustettua sokeria eli näppärä tekee tällaisen itse. Minä tosin en voinut vastustaa söpöä purkkia ja tuoksuuhan se aivan karkille. (me suomalaiset taidamme purukumin tuoksulla tarkoittaa jotain aivan muuta kuin tällaista ällömakeaa karkkituoksua...)

I'm using these two products to make my lips smooth and nice for different summer lip glosses. Still upset that Biotherm stopped the production of Nutrisource but Nuxe is almost the same thing.

2 kommenttia:

  1. Toi bubble gum on niiiin ihanaa! Tuoksu vie mennessään ja sokeri on pakko syödä..melkein ainakin ;) Nuxea en olekaan vielä kokeillut, mutta taitaa mennä listalle.

    VastaaPoista
  2. Rakastin sitä Biothermin huulivoidetta mutta sitä ei tosiaan enää valmisteta. Tämä Nuxe on oikein hyvä korvaaja - paksua huulivoita oikeastaan yökäyttöön, päiväksi hieman liian paksua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...