maanantai 6. kesäkuuta 2011

Petra ♡ Michael Kors

Olen kyllä aivan myyty herra Korsin tuotteille! Kellosta se alkoi ja nyt jatkettiin laukulla ja pienellä kukkarolla. Eksyimme siis puolivahingossa ystäväni Heini kanssa Pariisin MK-liikkeeseen ja se olikin sitten menoa. Molemmat löysimme ihanat nahkaiset kesälaukut ja myös vaatteita hypistelimme innolla.

Todella kauniita klassisia ja tyylikkäitä asioita kaupasta löytyi ja erityskiitos pitää antaa aivan ihanalle myyjättärelle! Enpä olisi uskonut Pariisista löytyvän niin mukavaa ja avuliasta myyjää, joka esitteli tuotteita mutta ei tyrkyttänyt, jutteli niitä näitä meidän kanssamme ja oli kaikin puolin suloinen.

Ja niin ne laukut, minä ostin tämän sievän pienen mallin (tällainen pieni laukkunen minulta itseasiassa puuttuikin!) Sen kukkaron löydätte MK:n etusivulta tämän vierestä :)ja Heini tämän mallin, tosin kauniin keltaisena (upea auringonkeltainen väri, olen NIIN kateellinen!)
Molemmat kuvat MK:n webbikaupasta, kiitos lainasta kiltti herra Kors!

Olen myös iloinen, että olen löytänyt laadukkaan ja juuri minua puhuttelevan merkin. En ole koskaan pitänyt LV:n laukuista (iik, tämän jälkeen minut ehkä karkoitetaan blogimaailmasta!) ja etenkin monogrammi-sarja saa minut ajattelemaan vain Kanarian saaria ja muovista tehtyjä kopioita. Sama koskee Pradaa ja Guccia - jotenkin surullista, että piraattituotanto voi pilata isonkin muotitalon imagon asiakkaan/yleisön mielessä.

Muuten olin kiltti Pariisissa ja tuhlasin vain Ladurée-macaron-leivoksiin ja Uniqlon UV-vaatteisiin. Siskonpojalle tuli myös napattua viime hetkillä mukaan Star Wars-paita Celios'sta, Luukas kun on suuri SW-fani ja ajattelin häntä heti kun näin mainoksen kaupan ikkunassa.

Meillä oli siis oikein onnistunut viikonloppu ja haluan vielä kiittää Heiniä - oli aivan tosi mukavaa, että tulit moikkaaman minua! Kuvia yritän laittaa IT-tilanteen parannuttua parin viikon kuluttua...

3 kommenttia:

 1. Ah... nyt akkia... melkein Belgialaisena kaappi pitaisi olla jo taynna Delvaux'n laukkuja... tst tst tst

  VastaaPoista
 2. sanoo isosisko siis

  VastaaPoista
 3. Joooo jos olis rahaa iso tukku!! ;) Ne on kyllä hienoja ja just tosi klassisia ja yksinkertaisia mutta pikkkkkasen liian kalliita, Korsiin nolla lisää ja päästään D:n lähtöhintoihin... :(

  Tää ois magee http://www.delvaux-eshop.com/fr/product/women/bags/products/322

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...