sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Weekend in photos

Taitaapi olla tämän blogin eka päivän asu, mutta tykkään niin kovasti tästä asukokonaisuudesta, että haluan jakaa sen teidän kanssanne!Don't mind the ugly face - olin just fillaroinut kaupungilta vastatuulessa kotiin! :D
Tunika ja vyö H&M, korut Roomasta Coin-tavaratalosta ja mustat nappileggarit (joita ei ees näy, hah) Lindexistä.

Tässä vkl-löydöt ja ajanviete!Zarasta söpö pusero, ajattelin, että tässä voi käydä töissäkin. Eikö sovikin pankkivirkailijalle?Ja tämä siis H&M:n farkkukokoelmasta, löytyipä yksi ainut kappale sattumalta rekistä ja vielä mun kokoa!Tuo Mondon päätoimittajan Thaimaa-opas on ihanaa luettavaa ja katsottavaa. Ei ollenkaan tavallinen matkaopas vaan tarinamuodossa kirjoitettu ja upeilla kuvilla höystetty. Jos Mondo on lehtenä tuttu niin samaa laatua on tämä!

Ja Olavi ei petä, mahtava uusi levy! Mulla on soinut koko viikonlopun päässä "meniks tää nyt vituiks Jenni..."

Eilen siis kävelin kaupungilla hetken Amandan kanssa ja käytiin Amarillossa syömässä. Kotiin kävellessämme törmättiin kuorokaveriimme Heidi G:hen, joka houkutteli meidät kuuntelemaan BD:n kvartettikilpailua. Kannatti mennä, komiastihan ne poijjaat lauloivat ja huumoriakin oli loistavasti mukana - Poker Facesta muodostuu varmasti juhlien toivebiisi!

Ilta jatkui leffan ja jutustelun merkeissä jäätelön, mansikoiden ja suklaakastikkeen kera, ja pitihän sitä muutama siiderikin avata. Kiitos murut kivasta illasta!

Tänään ohjelmassa siivousta, pyörän kunnostusta ja italiantenttiin lukua. Apua, olen ollut liikaa pois ja koko imperfekti on mennyt ihan ohi. Nyt töihin siis!


KEVÄÄÄÄT!

3 kommenttia:

  1. najs! jag tror jag måste skaffa mig en sån där prickig sak från zara jag också! :)

    VastaaPoista
  2. Joo den va nog ganska kiva, billig och fanns i olika färger men jag tror att min sommar kommer att vara blå. Vill bara ha blåa grejer just nu, weird... :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...