sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Vappu suunnitteilla!

Koska kevään suurimpaan juhlaan on aikaa enää kaksi viikkoa, on nyt sopiva aika alkaa miettiä a) mitä pistää päälle ja b) mitä ottaa mukaan piknikille!

Piknikiin pitää satsata ja ajattelin, että tänä vuonna juhlajuomana voisi toimia sangria! Tietysti Vappuna pitää skumppaakin nauttia, mutta olisi hauska tehdä joku juomasekoitus piknikille. Siis sangriaa meinaan ehdottaa kavereilleni. Sangria on mun suosikkijuoma kesällä!Ja koska puistossa istutaan koko päivä, pitää myös ruokaa olla riittävästi koko jengille. Perussetti eli salaattia, patonkia (oujea, vaaleaa leipää, can't wait!!), mansikoita, viinirypäileitä, munkkeja ja simaa, mutta sitten pitää keksiä vielä jotain hyviä suolapaloja.

Piknikille tietysti asuvalinta on haalari, mutta aattoillaksi Vartiovuorelle pitäisi löytää joku kiva mekko. Ongelmana vain on kolme tenttiä ennen aattoa eli en kyllä ehdi kaupoille kiertelmään ja mekkoa etsimään. Sään salliessa vedän päälleni parin vuoden takaisen halterneck-mekon ja jos on kylmä... ööh... toivottavasti ei ole kylmä. ;)Tämäkin itseasiassa parin vuoden takaiselta piknikiltä. Viime vuonna oli mm. voileipäkakkua ja kaksia eri muffinseja. Ja marenkia. Ei paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...