maanantai 19. huhtikuuta 2010

Garden dreams

Satuin kääntämään Liv-kanavalle, josta tuli ohjelma nimeltä Eden. Viime aikoina mun on kovasti tehnyt mieli puutarhaa tai vaikkapa vain parveketta, jonne voisi laittaa kukkia ja pienen oleskelualueen. Koska muutto ei ole tiedossa eikä mun nykyisessä kodissani ole omaa parveketta, voin vaan haaveilla ja laittaa oveni eteen pieniä asetelmia.
Minun toivepuutarhani on tarpeeksi iso kesäjuhlille, siellä kasvaa omenapuita, joihin voi syysiltoina ripustaa lyhtyjä, siellä on pieni lammikko, jossa voisi uiskennella vaikka muutama suloinen kalakin, siellä on aurinkoa ja auringonvarjo, jonka alla voi lueskella kirjaa tai lehteä puutarhanhoidosta.

Kaksi suosikkiani on Lantliv (jolla on todella epäinspiroivat kotisivut!) ja Country Living (USA), joka ei sekään pääse oikeuksiinsa webbisivujen perusteella. (paremmat sivut on www.countryhome.com) Näitä kahta lueskelen aina vanhempieni luona käydessä, etenkin tuo amerikkalainen "country living" jaksaa aina ihastuttaa vaikka en itseäni maaseudun asukiksi osaisi kuvitellakaan.


Krookukset kukkivat jo Kaskenmäessä, mutta en ole vieläkään muistanut ottaa kameraa mukaan...


ps. Homes & Gardens inspiroi myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...