torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen

Hiphei, pitkältä tuntuneen junareissun jälkeen olen saapunut Kouvolaan pääsiäisen viettoon. Junamatka tuntui raskaalta ehkä siksi, että eilen kvartettikeikan jälkeen juhlistimme vähän sitä sun tätä ja meni myöhään. Laulettiin siis kvartettimme Proseccon kanssa Roger Broon läksiäisissä, jotka olivat siis iltapäiväkokkarit. Kotona olinkin sitten vasta puolenyön jälkeen = ÅA:n pippalot ovat aika vaarallisia.... Mutta joo, ilmeisesti olivat tyytyväisiä, kun saatiin niin mukavaa palautetta. Rehtorikin tokaisi, että seuraavissa bileissä nähdään. :)

Tänään ajellaan iskän kanssa Kotkaan kuuntelemaan Johannes-passiota. Mun sivistyksessä onkin juuri passionkokoinen aukko, koska en ole kyseistä teosta koskaan kuullut. Tämä siis täyttää pääsiäisen kulttuurikiintiön yhdessä taidehissan tenttiin lukemisen kanssa. Tällä kertaa pitää saada renessanssi ja barokki haltuun, tentti on ensi perjantaina.

Muuten mun pääsiäinen koostuu lähinnä levosta ja leipomisesta, ehkä myös laulamisesta: otin nuotit mukaan, että voin katsoa vähän kevätkonserttibiisejä.

Aijuu ja matkakuume senkun kasvaa! Ihana surffata netissä ja suunnitella mitä missä ja milloin! Perustin sitä varten bloginkin, että saadaan kasattua ajatukset yhteen paikkaan. Tällä hetkellä se tosin on suljettu, koska tuskin ketään kiinnostaa suunnitteluvaihe. Jossain vaiheessa se saattaa muuttua reissublogiksi, jos innostun päivittämään sitten matkalla. We'll see!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...