maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kimallusta


Sunnuntai-iltapäivän kaunis valo olohuoneessa



Ihanin synttärilahja ikinä!! 

Olen jo pitkään haaveillut Iittalan hienoista Vitriini-rasioista, ja nyt vihdoin sain ensimmäisen sellaisen, jee! Värikin osui vielä aivan kohdalleen - niin kaunis tuo hennon turkoosi (oikealta nimeltään vedenvihreä). Olen aivan innoissani tästä uutukaisestani :)

Se pitää makuuhuoneessani seuraa hajuvesilleni ja on kaverustunut Snön helmikaulakorun ja mke designin rannekorun kanssa.




Löytyykö teiltä muuten Vitriinejä? Ja jos löytyy, niin minkä värisiä? Huomasin muuten juuri, että Sokoksen 3+1-päivillä ovat Vitriinit tarjouksessa - pakko mennä hakemaan kirkas isosisko tälle pienelle turkoosille... ;)

14 kommenttia:

  1. Åh så snyggt! Jag fick en liten grön Vitriinilåda i julklapp och funderade jättelänge vad jag ska ha den till tills jag insåg att den ju blir en perfekt saltburk för flingsalt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilken bra idé! Jag har funderat på den här Jars-burken för flingsalt. Tycker de är ganska fina! :)

      Poista
  2. Onpas ihania kuvia :). Varsinkin ylimmmässä kuvassa on tosi kivat valot ja varjot. Vitriinejä en omista vielä yhtään, mutta hieman sellaisesta kyllä haaveilisin... ehkä joku kaunis päivä munkin lipaston päällystä koristaisi sellainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olohuoneessa oli mielestäni niin kiva valo sunnuntai-iltapäivällä, että raahasin purkin koruineen sinne ja kuvasin. Kevätaurinko heitti pieniä säteitä sinne sun tänne ja turkoosi kimalteli kauniisti valossa.

      Tosiaan, 3+1-päivillä on Vitriinit tarjouksessa, muistaakseni pienen saa nyt parilla kympillä. :) Mutta hieman vaarallistahan tuo on ostaa yksi; nyt tekee mieli ostaa pinkki ja kirkas ja harmaa ja...

      Poista
  3. Minulta löytyy noita pieniä neljä kappaletta eri väreissä. Ostin myös näille kuuluvan alustan. Nyt on haaveena saada kokoelmaan sitä isompaa kokoa. Täytyy ehkä käydä Sokoksella vierailemassa 3+1 päivien aikaan ;)

    Täältä löytyy minun (tämän hetkinen) kokoelmani: http://ankanelamaa.blogspot.com/2012/01/vitriini.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin ihastelleeni niitä blogissasi - tahtoo tahtoo! :D Tosiaan mullekin kelpaisi pinkki ja hiekanharmaa, alustaakaan ei vielä ole.... Kyllä Iittala tietää, miten naisparoilta otetaan rahat pois! ;)

      Poista
  4. Onpas kaunis. ja tosi pirtsakka väri, en ole tainnut sellaista ennen nähdäkään. Mäkin olen vähän haaveillut tuollaisesta vitriinistä, haluisin sen isomman vitriiniin, jossa on kirkas kansi ja puinen pohja. Mä tarvitsisin jonkun paikan, johon laittaa sormukset ja kultainen ranneketju silloin, kun käyn tallilla. Kaikkina muina aikoina korut on aina mukana. Joku isompi korurasia kaikkia muita koruja varten olisi myös aika kiva :)
    Kiitos muuten sokoksen vinkistä, pitääpä käydä tutustumassa tarjontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vedenvihreä taitaa olla oikea nimitys tuolle minun mielestäni turkoosille :) Olin aivan onnessani, kun paketista paljastui tämä rasia! En yhtään arvannut, mitä tulisin saamaan lahjaksi ja tosiaan kun olen haaveillut näistä jo kauan...

      Luulen, että just siihen isompaan Vitriiniin mahtuisi hyvin rannekoru/kello + muita pieniä koruja, tämä pienempi on kyllä tosi pieni, mutta toisaalta kyllä tykkään kun korut "pursuilevat" rasiasta. Eli ei muuta kun Sokokselle mars! :)

      Poista
  5. Olen itsekin haaveillut Vitriineistä mutta en ole vielä raaskinut käydä ostoksilla. Olen Suomessa juuri sopivasti noiden 3+1 päivien aikaan, täytyypä kurkata jos rasioita löytyisi Tampereelta sopivissa väreissä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu normaalihinnoilla ovat kyllä kalliita, sen takia minäkään en ole aiemmin tuollaista itselleni hankkinut. Ihan hyvässä alessa olivat Sokoksessa, joten toivottavasti löytyy kotiin viemisiä! :)

      Poista
  6. Jeps, kaivoin heti samantien oman lahjaksi saadun vitriinin esiin ja korulippaaksi. Hyvä alku päivälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no hyvä, että tuli lahjalle käyttöä! Minä olen ihan hurahtanut näihin, hitsin Iittala kun tekee niin kivoja juttuja... :D

      Poista
  7. Täällä on vitriinejä myös kaksin kappalein, kirkkaana isompi ja pienempi. Majailevat nuo arkikoruni niissä. Tilasin ne Stoccalta verkkokaupasta tavarataloon kun verkkokaupassa oli se -20% alet :) Hurahdin noihin aivan kokonaan ja nyt tässä haaveillen katsonkin tuota sinun turkoosiasi ja mietin ahkerasti olisiko sellaiselle käyttöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän vielä yhdelle purkille käyttöä löydy ;) Ystäväni Inka-Maria tuossa ylempänä kommentoikin, että hän pitää purkissa sormisuolaa, itse hoksasin, että vaatteiden mukana tulevat irto-/extranapit voisivat löytää kodin purkista.

      Olin tosiaan onnesta soikeana, kun lahjapaketista kuoriutui juuri tuo turkoosi Vitriini! Se on todella kaunis väri, joten suosittelen! ;) Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, ihan vaan Vitriineihin hurahtaneen tilitys :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...