keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Flower powerPhoto & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug

Näin kauniin kukkakimpun sain sukulaisilta syntymäpäiväkseni - sopii kuin nakutettu olohuoneeseeni! Kiitos kaunis pienen juhlavieraan äidille ja mummolle! Aivan upeat värit, jotka iltapäivän auringossa vielä korostuvat.

Parvekkeella taas kasvetaan kohisten, mutta nyt vain harmittaa, etten ostanut myös krookuksia samalla reissulla... Parvekkeella voisi jo nyt istuskella, mutta yritän malttaa mieleni ja odotella hieman lämpimämpiä ilmoja. Betonilattia on nimittäin vielä aika kylmä, brrrh!Photo & Video Sharing by SmugMug
Muuten, nyt kun tuo Pinterest kasvattaa suosiotaan, niin päätin alkaa merkitä omat blogikuvani blogin osoitteella. Leima ei tietysti ole se kaikkein kaunein, mutta haluaisin kuitenkin, että kuvani linkittyvät takaisin tänne jos ne jostain syystä lähtisivät karkuteille. Näissä kuvissa olen kokeillut hieman eri fonttikokoja ja läpinäkyvyyttä, joten pahoitteluni tekstikaaoksesta! 

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea Petra :))

  En tiedä että tuliko aiempi onnitteluviestini, eli tuplaonnea :))

  VastaaPoista
 2. Narsisit taitava olla lasitetulla parvekkeella? Eilen pitelin jo kädessä narsissiruukkuja, mutta naistenpäiväkukat ovat edelleen kukoistavassa kunnossa ja jaksavat vielä varmaan viikonlopun yli,joten hankin narsisseja tai helmihyasintteja ensi viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parveke on lasitettu, joten siellä kukat jo viihtyvät. Narsissit kasvavat sitäpaitsi ihan hurjaa vauhtia, ja varmasti huomenna saan jo ihastella keltaisia kukkia. Tosin hieman houkuttaisi lähteä hakemaan vielä niitä krookuksia...

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut myös täältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Taas sitä ollaan vuoden vanhempia... :/

   Poista
 4. Todella kauniita kukkia ja kuvia. Kyllä kukkaset ja parveke/pihaistutukset vaan tuo kesän niin paljon lähemmäksi. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) Toivon, että huomenna olisi aurinkoinen päivä, jotta saisin parvekkeen ihan oikeasti kevätkuntoon!

   Samoin, mukavaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 5. Miten tuon signeerauksen saa tehtyä kuvien päälle? Olen niin onneton tunari näiden kuvankäsittelyjen kanssa, samasta syystä kuin sinä haluaisin kuitenkin jotenkin merkitä omani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna!
   Lisään tuon tekstin ihan vain Picasan tekstityökalulla kuvan päälle. Siinä voi muuttaa mm. läpinäkyvyyttä ja väriä, kokoa ja fonttia jne. Varmasti se on myös helppo sitten poistaa kuvasta, mutta tähän asti olen pärjännyt hyvin ihan vain Picasalla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...