keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Pouf!

Eilen lupailin sisustusjuttua ja tässä se nyt tulee.

Eilen iltapäivällä putkahti postiluukusta uusi Glorian koti ja hetkeä myöhemmin lueskelin belgialaista designblogia I love Belgium. Molemmissa törmäsin tähän todella kivaan säkkituoliin! Kyllä luitte oikein, säkkituoli, eikä nyt ole kyse mistään ysäriversiosta eikä edes Fatboy'sta vaan aivan mahtavasta designjutusta nimeltä Slumber Pouf!
Glorian kodin juttuun pääsette tästä ja I love Belgium-blogin juttuun tästä.

Casalis on belgialainen yritys ja Slumberin suunnittelija Alexandra Gaca hollantilainen. Suomessa Glorian Kodin mukaan säkkituolia myy Vallila Interior.

Tuolit tehdään kolmiulotteisesta joustavasta kankaasta ja niiden pitäisi olla erittäin mukautuvat. Casaliksen mukaan tuolit myös palautuvat muotoonsa kun niistä nousee ylös. (jos nousee, näyttävät niin mukavilta!)  


Ihan halpoja nämä möhömahat eivät ole: isompi maksaa 854 € ja pienempi 553 € (Glorian kodin mukaan) Vallilan sivuilta en tätä tuotetta kuitenkaan löytänyt - ehkäpä se pitää tilata, jos on laittaa tuo reilu 500 tai 800 euroa tähän tuotteeseen.

Minä rakastuin näihin ihan samantien; tyylikkäitä ja todella pehmoisen näköisiä! Jos voitan lauantaina lotossa niin heti ostan pari tällaista! ;)

4 kommenttia:

 1. Om ditt hjärta vill ha dessa sittkuddar da är en liten investering pa plats! Livet är kort, det gäller och ta chansen. Den i aprikos och den i ljus turkos var fin. Den stora är snyggare.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojoj, bara jag skulle ha pengar...! Som sagt, kanske om jag vinner på Lotto! ;) (Eller blir färdig från skolan och skaffar ett riktigt jobb, haha) Men ser de inte sköna ut? Helt härliga tycker jag!

   Poista
 2. Moi Petra Pauliina, Tärppäsikö Lotossa viikonloppuna? Tietkö musta noi pallukat näyttää siltä, ettei sellainen tekeminen itse olisi mitenkään mahdotonta. On muuten tosi söpöjä. Meillä on kyllä ahdasta muutenkin, mutta tuollaisella avaralla pinnalla näyttää kyllä tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei!! :( Tosin en muistanut edes lotota, hups...

   Vaikee kyllä sanoa, mitä tuo materiaali oikeasti on ja miltä se tuntuu kun sivulla sanotaan vain, että "elastic fabric". Mutta varmasti kätevä käsistään tuollaiset tekisi äkkiä jostain hyvästä materiaalista. Tilaahan ne vaativat; jos olisi vaikka iso terassi, niin uskon, että näyttäisivät aika makeilta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...