keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Qualy Sparrows - avainten kaverit!
Photo & Video Sharing by SmugMug


Tsirptsirp! Nämä Qualyn lintuset vahtivat nykyään avaimiani!

Olen surkea avainstressaaja ja huolehdin aina, että a) avaimet ovat mukana ja b) ne eivät roiku ulko-ovessa yöllä. (kyllä, näin on käynyt aiemmin... kaksi kertaa...) Kun bongasin tämän Tukholmasta Design Torgetilta, tiesin, etten voi jättää sitä kauppaan. Nyt näen nopealla vilkaisulla, että avaimet ovat mukanani/yöllä oven oikealla puolella, ja linnut toimivat vielä vihellyspilleinä.

Qualyn tuotteet ovat kyllä tosi suloisia ja vähän höpsöjäkin - voitte tutustua niihin täällä. (mulle heti eläinmaustesirottimet ja oravakukkaruukku!) Suomessa Qualyn tuotteita myy ainakin seinäjokelainen Sisustus Carena. Huomasin, että Carenassa olivat Qualyn lintunaulakot hyvässä tarjouksessa, mutta kerran en tällä hetkellä tarvitse muuta, olivat lähes 7 € toimituskulut hieman liikaa kympin maksavalle tuotteelle. Carenan sivuilta löytyy kyllä kaikkea ihanaa...!

Olen todella iloinen tästä löydöstä ja voin kertoa, että avainten perään stressaaminen on vähentynyt huomattavasti! Siis toimivaa arjen designia, hurraa!

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania <3 Tuollaiset kelpaisivat tännekin, tuli heti pirteä olo. Tsirp, tsirp :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin juuri tuon vihreän lintuparin, kun väri oli mielestäni niin reipas ja pirteä! Ja tosiaan ihan hullun kätevät avaimenperät - tuo vihellyspilli tuo vielä vähän turvan tunnetta jos joskus joutuu kävelemään kotiin myöhään illalla/yöllä.

   Poista
 2. Härliga, såna vill jag också ha (läs: såna behöver B)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :DD Du måst be din syster hämta från Stockholm! Helt på allvar, de är HUR praktiska som helst, är helt frälst!

   Poista
 3. Itse olen myös miettinyt näiden lintusten hankkimista, mutta vielä en ole niitä kotiuttanut. Ovat kyllä ihan äärettömän söpöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä ja käteviä! Nyt tosin alkoi tehdä mieli niitä naulakoita/koukkuja lintupöntön kaveriksi. Niihin saisi vaikka laukun tai koruja roikkumaan.... :)

   Poista
 4. dom va fina! och praktiska! Men hos oss borde det finnas en hel flock av dem, fast tror int resten av shacke här kanske sku uppskatta dem lika mycket som jag :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...