tiistai 6. maaliskuuta 2012

Parvekeunelmia

Iltapäivän kevätaurinko lämmittää jo mukavasti lasitettua parvekettani ja minulla olisi jo kova hinku päästä laittamaan sitä kuntoon! Tällä hetkellä parveke on siis vielä aivan tyhjä ja kolkko, joten saan aloittaa aivan alusta. Tosin matala puinen penkki kukkapurkeille on jo ostettu; se oli äidin mahtava löytö eräästä ihan random-kaupasta alennusmyynnistä vieläpä, mutta se on juuri sellainen, kuin olin toivonutkin!

Näistä kuvista olen inspiroitunut parveketta suunnitellessani.Source: parveke.fi via Petra on PinterestParvekkeeni on aika pieni, joten sinne ei hurjan isoja kalusteita mahdu. Tässä kuvassa on mielestäni söpöt räsymatot ja hauskasti kukkapurkkeja kiviharkkojen päällä.  (omalla parvekkeellani matala penkki tulee toimimaan kukka-/yrttialustana) Tuoli valitettavasti ei ole makuuni eikä myöskään kirkkaan vihreä noin monessa jutussa. Lyhdytkään eivät ole maailman tyylikkäimmät.


Tämä on taas väritykseltään aivan ihana; musta ja valkoinen on vaan niin raikas vihreän kanssa. Tuollaisen kukkaruukkutelineen haluaisin mielelläni kun en niin tavallisista parvekelaatikoista perusta. Tässä pidän myös tummista puukalusteista.Tästä kuvasta taas löytyy kaunis korituoli - muita kalusteita korituolin ja pienen pöydän lisäksi en välttämättä parvekkeelleni kaipaa.Tässä on mielestäni värejä yhdistelty hieman erikoisesti, mutta pidän koko seinän pituisesta penkistä ja tähtikuvioisista istuintyynyistä. Kuvitelkaa tähän rauhallisempi matto, tyynynpäälliset ja kakkoskuvan valkoiset kukkapurkit. (ja puu/pensas, se on kai saanut sähköshokin... huj!)Viimeisenä sitten parveke, joka ei oikein inspiroi... Vaikka värimaailma on kyllä oikein kaunis niin tässä on aivan hurjan paljon tavaraa! Vihreys on tietysti ihana asia, mutta rajansa kaikella... :D Tyynynpäälliset ovat kauniit, ne voisin huolia!

Katsotaan siis mitä kevät tuo tullessaan. Kovasti odotan, että pääsen nauttimaan iltapäiväauringosta parvekkeelleni ja istuttelemaan kukkia ja yrttejä!

Olen muuten pahoillani tekstien ulkoasusta: välillä en vain tahdo saamaan bloggeria ymmärtämään rivin vaihtoja! Kumpikaan, Enter tai br-tagi eivät toimi ja tekstin ja kuvien väliin jää joskus kilometri tilaa, joskus ei yhtään... Vanhassa bloggerissa en tähän ongelmaan törmännyt, grrrr....

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Kyllä tosiaan pienestäkin parvekkeesta saa tosi viihtyisän, nuo ainakin kaikki on tosi kutsuvia ja kesäisen näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyllä inspiroi ja meinaan tehdä parhaani, että saan omasta pikku parvekkeestani kivan :) Sopivasti kukkia ja yrttejä, korituoli, jossa pehmoinen istuintyyny ja pieni pöytä, jolle saa laskea vaikka viinilasin! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia :). Oma parvekkeeni on ollut ongelmaparveke kaikki ne 3 kesää (vai jo 4... ajanlasku jälleen hukassa), jotka se on omani ollut. Tilaa parvekkeella on kyllä riittävästi, mutta se on hieman ikävän kapea (ei oikeasti liikaa, mutta esimerkiksi pöytäryhmää siihen on hieman haastava saada). Ja tummennetut alaosan lasit (niin kivat kuin ne näköesteenä toisaalta ovatkin) haastavat kasvien suhteen. Ja kesällä parvekkeelle kuuluu ehdottomasti kasvit. Saa nähdä, miten tänä vuonna ratkaisen parvekkeen sisustuksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kapea parveke on ehkä se vaikein, ei tuolle minunkaan parvekkeelleni taida mahtua kunnolla pöytäryhmää. Mun parveke on myös aika syvä eli tarvitsisin siihen sellaiset puiset laatat.

   Laitahan sitten parvekekuvia niin voidaan vertailla meidän projekteja! :) Mitä kasveja ajattelit laittaa?

   Poista
 3. I den där sista bilden tycker jag endast om den där rosa porslinskannan pa bordet! Den är ljuuuuvlig!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo den är faktiskt fin! I princip tycker jag nog också om den där romantiska tjejiga stilen men med lite mindre grejer :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...