lauantai 24. maaliskuuta 2012

Garden Party eli Kuka Siellä / Vem Där ??

Ystävät; kutsun teidät näin heti lauantaiaamusta ottamaan osaa virtuaalisiin puutarhajuhliini! Joten ole hyvä ja käy istumaan...







... ota siemaus virkistävää juomaa...








... saisiko kenties olla pala kakkua?






Ja juhlat voivat alkaa! Haluaisin siis tietää enemmän teistä, ihanat lukijani, joita on viime kuukausien aikana kerääntynyt koko ajan lisää! Toisia olen jo oppinut tuntemaan kommenttien kautta, mutta olisi aivan mahtava tietää, keitä kaikkia siellä ruudun toisella puolella luuraa!! :) Koska nämä ovat hyvin vapaamuotoiset juhlat, tule sellaisena kuin olet ja kerro itsestäsi juuri niin paljon kuin haluat.

Minä voin aloittaa: Hei, olen Petra, juuri 27 vuotta täyttänyt opiskelijatyttö. Tykkään herkuista, leipomisesta, valokuvauksesta ja koirista. Olen suomenkielinen mutta opiskelen ruotsiksi så du kan också skriva på svenska. Musiikki on tärkeä osa elämääni, ja matkustelen myös mielelläni. Viimeisin ulkomaanmatkani suuntautui Nizzaan (viime kesänä) ja vuoden 2011 vietin Brysselissä.

Toivottavasti viihdytte pienissä höpsöissä juhlissani hetken! :))

Soundtrackina mm. Karmin





Halauksin,
Petra

10 kommenttia:

  1. Hei, kiitos kutsusta. Tulen "vähän" myöhässä juhliin mutta onneksi oli juomaa, kakkua ja tunnelmaa vielä jäljellä. Olen Jenni ja asun perheeni kanssa Washingtonissa. Asuimme sitä ennen Helsingissä ja sitä ennen asuin pitkään Brysselissä... Minulla on kaksi lasta ja blogi, joka auttaa minut pysymään järjissäni... Nautin kotiäidin arjesta, kirjoittelen freenä juttuja, matkustelen ja... shoppailen. Käyn kurkistamassa sinun kuulumisiasi säännöllisesti. Heips taas, ja kovasti opiskeluintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jenni ja kiva, että liityit seuraani, ettei tarvitse yksin täällä kakkua mussuttaa ;)

      Ja näissä virtuaalisissa juhlissa on myös se hyvä puoli, ettei osallistumisajankohdalla ole niin väliä: toivottavasti sinun esimerkistäsi myös hieman ujommat lukijani uskaltavat tulla moikkaamaan!

      Rauhallista ja mukavaa sunnuntaita teille sinne Washingtoniin ja kuulemisiin! :)

      Poista
  2. Täällä toinen ulkosuomalainen kotiäiti/yrittäjä. Asumme Hollannissa. Olen 30+ vuotias. Nautin suunnattomasti puutarhajuhlista ja tarjoilusi näyttivät niin herkullisilta, että päätin tulla mukaan :)Käyn viikottain lukeamssa blogiasi. Päädyin tänne alunperin viime syksynä, kun etsin vinkkejä Brysselin reissulle.

    T. Karlis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Karlis, aivan mahtavaa, että ehdit piipahtamaan puutarhajuhlissani! Todella kiva kuulla sinusta, toivottavasti Bryssel-vinkkejäkin löytyi! :) (ja kysyähän aina saa, autan parhaimpani mukaan)

      Harmittaa, etten viime vuonna ehtinyt kertaakaan Hollantiin. Muutama työmatkakin olisi syksyllä ollut, mutta kun loukkasin jalkani niin jouduin jäämään kotiin. Mutta kyllä minä sinne vielä jonain päivänä meinaan reissata...

      Tosi kiva, että kävit ja jätit kommentin, oikein mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa sinne Keski-Eurooppaan!

      Poista
  3. Petra, jag brukar titta in här på din blogg ibland! Här är en så fin stämning och vackra bilder. Och dendär kakan lämnar jag inte i fred på denna fest ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej Disa vilken trevlig överraskning! :) Och tack så mycket för de snälla orden!

      När jordgubbssäsongen kommer igång ska jag också själv prova laga den där kakan, det ser sååå gott ut! :)
      Ha en bra fortsatt vecka och tack för att du deltog i min lilla trädgårdsfest ;)

      Poista
  4. Voi ei kun missasin sun puutarhabileet lauantaina. Olin toisissa juhlissa samaan aikaan :) Olispa jo kesä, niin noin vois juhlia ihan oikeestikin. Tosi kiva postausidea muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ei haittaa! Juhlat kun ovat virtuaaliset niin kakkua riittää ja juomat pysyvät kylminä! ;)

      Ja niin totta, odotan koko ajan, että ilma lämpenee ja pääsen käyttämään parveketta oikein kunnolla! Kiva kun piipahdit "kylässä" :)

      Poista
  5. Löysin tänne ja juhliisi joskus Brysselin aikoinasi, toinen ulkosuomalainen kun olen rajan takaa Ranskasta. En muista olenko koskaan kommentoinut (kyllä varmasti??!?), mutta luen kyllä blogiasi aika säännöllisesti. Itsekin tykkään herkuista ja leipomisesta ja matkustamisesta:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ella! Kiva kun ehdit "juhliin" ;)

      Voi itku, välillä on kyllä kova hinku takaisin Eurooppaan, etenkin kun blogissasi on niin herkullisia juttuja Ranskasta. Mukavaa loppuviikkoa sinne aurinkoiseen Eurooppaan (olen lukenut, että siellä on ollut jo 20 astetta!) ja kiitos kommentista!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...