sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Summer-y

Päätin, että kesään pitää saada väriä. Sitä löytyi (taas) COSista

Photo & Video Sharing by SmugMug
Oranssia ylle

Cardigan on oikeasti vielä kirkkaampi keltainen

Photo & Video Sharing by SmugMug
The Body Shop on saanut uuden fanin - njam mitä suihkugeelejä! Luffa tuli kaupanpäällisenä ja se on tehty maitotölkeistä - cool.

Yritin kuvata uutta huulipunaani, MAC Sheen supreme "Full speed"

Photo & Video Sharing by SmugMug
Oli pakko ostaa näitä perhosappelsiineja. Täytyy myöntää, että kaunishan tuo paperi on vaikka niiiin turha. Aivan mahtavia muuten nuo Papillon-appelsiinit, tosi makeita ja tuoksuivatkin appelsiineille.

Täällä pitää muuten olla tarkka minkä appelsiinipussin mukaansa nappaa; mehuappelsiinit ovat erikseen - tosin en vieläkään tiedä, mikä konkreettinen ero näillä ja "tavallisilla" appelsiineilla, oranges de table, on...

Ihanaa muuten, että on viikonloppu! Kävelin päivällä tässä kaupunginosan keskustassa nauttien hyvästä ilmasta ja syöden ihanaa italialaista jäätelöä. Tietää, että sitruunasorbetti on tehty oikeista sitruunoista kun hammas osuu siemeneen... Nyt on kyllä väsynyt olo, vieläkin taitaa viime viikon uurastus painaa päälle.

2 kommenttia:

  1. Oj, vad fint med pigga färger!:) Våren är nog också på väg till Sthlm och till torsdag utlovas hela 16 grader! Hääärligt att byta land, helt klart:) Kram

    VastaaPoista
  2. Hihi, jag fick så vårfeelis då jag såg alla ljuvliga färgerna i Cos-butiken (Som ni också ska få till Stockholm här under våren har jag hört!) och var alltså helt tvungen att köpa dessa. Senare köpte jag också en orange liten clutch-väska från Mango... Så mera färger åt folket, helt klart! :)

    Och kram tillbaka <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...