lauantai 16. huhtikuuta 2011

Huono päivittäjä...

Kuvia olisi iso kasa odottamassa käsittelyä, mm. viime lauantain päiväretkeltä Leuvenista, mutta en vaan ole jaksanut tai ehtinyt niitä läpi käymään.

Mutta kyllä mä vielä...

Leuven oli siis kiva pikkukaupunki, jossa päivä meni oikein mukavasti. Sattui vielä lämmin ja aurinkoinen päivä, niin voitiin istua suurella aukiolla, joka oli aivan täynnä terassia. "Europe's longest bar" - voitte kurkata kuvan täältä.

Työviikko menikin sitten mielenkiintoisissa merkeissä, kun sähköt pamahtivat rikki alkuviikosta. Osa toimistosta sai virtaa, mutta oma tietokoneeni oli juuri siinä ylikuormittuneessa kohdassa. Onneksi vielä tässä kohtaa löytyi ylimääräinen läppäri, jolla naputtelin loppuviikon.

Tänään tiedossa on kauppakierros ja illalla toivon taas pääseväni katsomaan siskon perhettä. Kiva, että asun nyt lähellä ja voi vierailla useammin. Ja niin, voitteko uskoa, ensi viikolla on Pääsiäinen! Hullua... Pariisin retki odottaa...!!

Täytyy vielä näyttää tämän vuoden pääsiäisherkuista hienoin (pihistin kuvan Galler.com'n sivuilta, kiitos!)"La Poule aux OEufs d’Or :
Cette poule Art Déco en chocolat est une reproduction exacte d’un modèle de 1925. Cinq oeufs « d’or » au coeur croustillant et biscuité à la noisette enrobés de chocolat au lait l’accompagnent."

Eli vuoden 1925 mallin mukaan tehty "Art Déco"-kana, jonka kanssa tulee tuollaisia kultamunia! Hieno, eikö? 25 € Galler-suklaakaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...