keskiviikko 27. lokakuuta 2010

To do:

Tusen saker.

För det första tänker jag ordna någon sorts hemloppis hos mig här någon helg! Skänker bort grejer, vissa dock för en liten summa pengar. Men idén skulle vara att folk får komma o titta på grejerna, ta med sig det som de vill och betala enligt eget samvete. Viktigast är att jag blir av med vissa grejer!

Så om ni behöver något, lämna gärna ett messu så kollar jag om jag äger saken :) Senare fotar jag grejerna och sätter en lista på nätet. Det finns allt från vattenkokare till bokhylla, från cd-skivor till kaffekoppar osv.

Boendet fixar sig säkert också, min syster ska på helgen fara o kolla på deras hyreshus som har en ledig "studio" på 50kvm. Den skulle jag få hyra billigt om allt är okej där. (Där har tydligen ingen bott på ett halvår) Huset ligger i stadsdelen Ukkel/Uccle som borde vara ett riktigt trevlig område att bo på. Men vi får ser hur det går.

Jag kom på att jag också har några tidningsprenumerationer som jag måste göra något åt. Jag måste lite undersöka hur man gör i sådana här situationer, om det går t.ex att bara byta mottagaren. Är det någon som behöver en studieprenumeration på HBL? Eller Mondo?

3 kommenttia:

 1. Husis får man ju nog postat till utlandet, bara man betalar förstås! Kunde ju kolla vad det rör sig om! Du kan säkert också "frysa" prenumerationen tills du nåt tag kommer hem. Som tips!

  Mokkulan kunde jag som sagt prova här hos mig och se hur det funkar.

  VastaaPoista
 2. 21 €/månad är portot inom Europa så det blir nog en hel del för året. Men jag ska ännu ringa till kundservicen och fråga om de ger studierabatt för det också! :)

  Det skulle vara jätteskönt att få läsa HBL också utomlands men inte kan jag ju betala 250 € för det int...

  VastaaPoista
 3. du kan också pausa husis i ett år om du vill, och ändå ha tillgång till e-tidningen, åtminstone en tid. jag hade e-tidningen 3 månader innan de stängde av den fast min prenumeration var på uppehåll.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...