lauantai 14. elokuuta 2010

Ylläripylläri

Tulin siis viikonlopuksi Kouvolaan kyläilemään vanhempieni luokse ja äitini ilmoitti jo viikolla, että hänellä on minulle yllätys! Se yllätys oli aivan ihana ja rentouttava kasvohoito, johon kuului myös hierontaa. Nyt tuntuu Petruskan naamataulu taas niin sileältä ja pehmoiselta!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Hoplaa, meikäläinen ihan au naturel!

Kosmetologini käyttää Ella Baché tuotteita ja mukaan lähtikin mineraalipuuteri.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Alkukeväästä ostin äidille kynsilakan, kun hän halusi jonkun uuden erilaisen värin. Hän ei kuitenkaan pitänyt tästä mun mielestä muodikkaasta väristä niin minäpä omin sen sitten itselleni; Snow Crystal #438. Jotenkin alkoi riittää kesäisen vaaleat lakat - tummaa peliin siis!



Rannekoru on Turun taiteiden yön design-myyjäisistä, Minna Kemppaisen mke designilta. Uusi suosikkikoruni, ihania värejä eikö?

Muuten, olen huomannut, että blogiini surffataan keskimäärin 15 eri osoitteesta päivittäin - olisi hauska tietää keitä te lukijat olette, tuttuja vai satunnaisia vierailijoita! Pistäkääpä siis rohkeasti kommenttia, kysymyksiin voin myös vastata jos sellaisia löytyy. Pistää vaan uteliaaksi, kun "vakilukijoita" tiedän olevan vain about 5 - keitä te muut 10-15+ lukijaa olette?

Ainiin, tässä on muuten maailman ihanin käsivoide!



Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. najs! jättesnyggt armband petra! L'Occitanes handkrämer är bäst i världen, prova den med shea butter också om du hittar den någon gång :) och najs nagellack, hmm, kanske jag också borde börja ta mig an lite mörkare färger igen? ser snyggt ut :)

    VastaaPoista
  2. Thank you very many!

    Jag har faktiskt haft Shea butter tidigare men tycker bättre om den här Cherry blossom - den är mera flytande och händerna blir inte lika klibbiga :) Dessutom är doften rätt så najs! Rekommenderas!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...