keskiviikko 25. elokuuta 2010

Österreich hier komme ich!


Apua, aika äkkiä on mennyt tämä viikko! Illalla matkalaukku pääsee esiin ja ankaraa pakkausta on siis koko illan ohjelmassa minulla.

Perjantaiaamuna kello 04 lähdemme sitten kohti Itävaltaa ja Sloveniaa. Lento Wieniin, ja siitä bussilla Ljubljanaan käy tiemme. Ljubljanassa osallistumme vanhan kaupungin musiikkijuhliin ja Itävallassa taas kierrämme mm. Grazin, Voraun ja Wienin. Ohjelmassa laulua, laulua, kaupungilla kiertelyä, spassa rentoutumista ja joillekin jopa raftingia, siis sellaista kosken laskua kumiveneessä. (itse en meinaa osallistua, koska olen sitä jo kokeillut kerran Kuusamossa - kivaa oli, mutta Grazin kaupunkikierros kuulostaa mielenkiintoisemmalta. Onhan kaupungissa hieno sininen möhkäle taidemuseona!)

Tuo sininen juttu tuolla talojen keskellä on siis Grazin taidemuseo. Jännä vai mitä? :)

Mielenkiinnolla odotan matkaa ja etenkin Wieniä, jossa meillä on kokonainen vapaapäivä; siis ei mitään kuoro-ohjelmaa. Shopping!! Ja tällä kertaa haluaisin myös käydä Praterin huvipuistossa siinä iäisyyden vanhassa Riesenradissa eli kuuluisassa maailmanpyörässä hurauttamassa kierroksen jos toisenkin. Viime kerralla kierrettiin äidin kanssa keskustassa vain kun matkallemme sattui tosi huonot illmat.

Matkalta odotan myös Wienerschnitzeleitä ja Sacher-kakkua ja tietysti mahtavaa matkaseuraa.

NAM! Hotel Sacherin ainoa oikea Sacher-leivos!

(Kuvat Googlen kuvahausta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...