sunnuntai 1. elokuuta 2010

I feel it in my fingers...

Voi kuulkaa, että voi tulla hyvälle mielelle häistä! Etenkin, kun morsian on kuin prinsessa ja näkee niin selvästi, että pari rakastaa toisiaan hurjasti! Hyvä mieli oikein tarttuu! :)

Eilen juhlittiin siis kaverini Kiengin häitä, hän sai Panunsa nyt toisen kerran, sillai virallisesti. Ensimmäisiä häitä oli juhlittu jo alkuvuodesta Kambodzassa, jossa häiden järjestäminen ihan selkeästi osataan. Olen ihastellut mahtavia kuvia sieltä FB:ssä ja myös eilen hääjuhlassa, jossa hääalbumi oli esillä. Ajatelkaa Bollywood ^ 1000, upeita värikkäitä pukuja, kauniita tapoja ja perinteitä, wau.

Mutta kyllä me suomalaisetkin osaamme, Turun tuomiokirkko luo mahtavat puitteet kirkonmenoille ja hääjuhla ASS:n Meripaviljongissa oli oikein tunnelmallinen. Nautimme tosi maittavaa espanjalaista ruokaa (K&P ovat menneet kihloihin Mallorcalla) ja hääkakkuna oli ihana vadelmakakku.

Toisin sanoen oikein ihana lauantaipäivä oli minulla, enpäs häissä pitkään aikaan ole ollutkaan! Kiitos siis K&P, että sain olla mukana ja osallistuakin päiväänne, paljon rakkautta ja hyviä hetkiä!

ps. en halua ilman ystäväni lupaa levitellä kuvia täällä blogissa, mutta jos hän antaa luvan, laitan kuvan suloisesta prinsessamorsiamesta! Hän oli oikeesti kuin nukke!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...