sunnuntai 15. elokuuta 2010

Syysinspis!

Tänään kävin äipän kanssa katsastamassa, onko Kouvolassa kauppoja auki myös sunnuntaina. Oli, ehkä 2 kpl... Se ei silti estänyt shoppailua kun löysin Sokokselta Jackpotin neuletunikan 35 €:llä. Mukaan Sokokselta lähti myös Maidenformin olkaimettomat nude-liivit, jollaisia olen jo pitkään kaivannut.

Neuletunikasta innostuneena päätinkin listata omat syksyn must havet - enää kaksi viikkoa ja pääsen tarkastamaan myös Itävallan tarjonnan! Mariahilfer here I come!

Ensinnäkin tarvitsen ihan perinteiset ruskeat pitkävartiset nahkasaappaat. Yllättäen on H&M:llä ollut todella kivoja kenkiä tänä syksynä ja taidankin tilata nuo kaksi paria. Karvaiset kiilakorkosaapikkaat ovat Asoksen sivuilta. Tuollaiset olisivat ihan unelmat mutta eivät taida oikein sopia Turun talveen... Pitäisi ehkä sittenkin investoida kunnon Huntereihin. (tai muuttaa loskattomaan paikkaan talvehtimaan)

Photo & Video Sharing by SmugMug

Uusi syystakkikin olisi erittäin kiva. Olen jo pitkään halunnut nahkatakin mutta kyllähän tuo Aviator-mallinenkin houkuttaisi. Asoksen aviator ja tuo toinen on Marimekkoa - niilläkin hirveen kivoja juttuja!


Ruskea nahkavyökin pitäisi saada!

Ja niin, farkut. Zarasta löytyi kiva pari mutta tällaiset henkkamaukankin olisi ihan jees. Kapeat lahkeet ovat must, että saan tunkea ne saappaiden varsiin :) Ja tämä värihän minulta puuttuu...


Peruspökät Petralle

Mua ei siis yhtään haittaa, että syksy tulee - mielellään jo vaihtaisin shortsit farkkuihin ja laittaisin pitkähihaista päälle.

Koska kuitenkin tänään oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä, käytiin myös nauttimassa ihanaa jäätelöä Caminitó-kahvilassa. Argentinalainen herra tekee jäätelönsä kahvilan alakerrassa ja voi että oli hyvää! Iiiiisoja jäätelöpalloja ja ihania makuja. Voin suositella Dulche de Lecheä ja päärynäsorbettia. Nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...