tiistai 3. elokuuta 2010

Bloggausta bloggaamisesta

Musta on tullut blogifani. On niin rentouttavaa lukea tympeän työpäivän päätteeksi jostain inspiroivasta ja kauniista ja ehkäpä hieman kurkata toisten ihmisten elämään. Aluksi mua tosin häiritsi bloggaajien ikäjakauma, mutta onneksi olen nyt löytänyt useamman "omanikäiseni" blogiin.

Toinen probleema on, että pitkästyn helposti. Haluan lukea muodista, sisustamisesta, kauneudesta, matkailusta, ruoan laitosta... mutta yhteen aiheeseen keskittyvät blogit eivät vaan jaksa kauaa kiinnostaa.

Viime aikoina löytämäni blogit ovat myös herättäneet minussa kommentoijan. Mielenkiintoiset tekstit herättävät ajatuksia ja arvostan sitä, että moni uskaltaa laittaa itsensä likoon. (tästä hyvänä esimerkkinä More to Love:n tytön) Aiemmin kommentointi tuntui jotenkin hassulta "vieraiden" ihmisten blogeihin, mutta nyt: jos kirjoittaja haluaa jakaa asian tuntemattomien kanssa, miksikä ei tuntemattomat voisi kommentoida!

Kaikista parhainta kuitenkin on, että blogit piristävät päivää! Jos itsellä on menossa p*skamainen viikko, on kiva nähdä ja kuulla, että toisilla sentään pyyhkii hyvin. Etenkin kauniit valokuvat auttavat. Tätä viikkoa onkin sitten piristänyt tosi paljon se, että kun tänään surffasin yhteen mieliblogeistani, huomasin nimeni komeilevan blogimerkinnässä - olin voittanut kreikkalaisia Korres-tuotteita! Aivan uskomatonta, en koskaan voita mitään! Blogin kirjoittaja kyseli lukijoiltaan taannoin matkavinkkejä ja minä Italia-fanina en vaan voinut pitää suutani kiinni. Kun bongasin Marinan ihania kuvia FB:stä alkoi taas matkalaukku huhuilla tuolta kaapista...

Ja sitten muuten ihan asiasta toiseen, kurkatkaapa tämä blogi, se kuuluu proffallemme Alf Rehnille ja Affe on aika magee tyyppi. Arvatkaa olinko vaikuttunut, kun Affen haastattelu oli uudessa Gloria-lehdessä! Luin haastiksen siltä seisomalta, literally! (Gloria-haastis löytyy myös em. blogista)

Nyt mä kuitenkin lopetan bloggaamisen ja blogien selailun tältä illalta ja katson hieman telkkaa: kolmoselta "Survivors", joka saa kylmät väreet juoksemaan selkää pitkin - sarjan teema on hurja ja hurjan mielenkiintoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...