lauantai 27. maaliskuuta 2010

Upptäcktsresa

Nyt se on totta: eilen varasimme matkan Thaimaahan tammikuulle 2011! Kolme viikkoa suurkaupungin kuhinaa, aurinkoa ja rantaa, shoppailua ja seikkailua odottaa.

Finnmatkoilla on sellainen palvelu kuin First Stop, johon kuuluu lentojen lisäksi kaksi yötä hotellissa. Tällaisen paketin varasimme Bangkokiin, josta jatkamme todennäköisesti Krabiin. Paketin hinta oli melkein sama, kuin halvin lento, minkä löysimme, joten ei paha!

Se huono puoli tässä vain on, että Thaimaassa on niin paljon nähtävää, että jotain karsiutuu välttämättä pois. Kaksi kriteeriä meillä kuitenkin oli:

1) Bangkok pitää nähdä - niin moni on kaupunkia ja sen shoppailumahdollisuuksia kehunut, että eihän tällainen shopaholic voi sitä jättää väliin!


Tässä about euron löydöt Phuket Weekend Marketilta


2) Rantaa, aurinkoa ja total chill. Tähän sopisi esim. Koh Lanta. Se tunne, kun saa istahtaa aurinkotuoliin kirja kädessä ja kuunnella aaltoja. Ja seuraava probleema on, milloin jäätelönmyyjä tulee seuraavan kerran ohitse ja onko hänellä vielä Magnumeja jäljellä laatikossaan.Toisin sanoen Pohjois-Thaimaan viidakot jäävät väliin, tosin matkakumppanini ei sinne olisi halunutkaan. Kolmas toiveeni olisi vielä sukelluskurssi, jos vaan uskallan!! Vähän pelottaa, että miten mahdan oppia mutta ei kai se niin vaikeaa voi olla?

Nyt onkin mukava jatkaa tenttiin lukemista - renessanssin nerot minua jo odottelevatkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...