lauantai 6. maaliskuuta 2010

Pakkausta

Tämän hetken projektin nimi on siis pakkaa viikoksi Roomaan. Huomenna ollaan koko päivän Naantalissa ja hoilataan Mendelssohnia ja maanantaiaamuna onkin jo lähtö suht aikaseen. Laukut pitää siis saada pakattua nyt, ennen illan harjoituksia.

Pakkaus tuottaa päänvaivaa sen takia, että en halua ottaa turhaa tavaraa mukaan, koska haluan ostaa paikan päältä uutta. Toisaalta en halua lähteä missään ryysyissäkään...

Kaupungille otin Niken mustat tuikitavalliset tennarini, vaikka roomattaret juoksevatkin hienoissa korkkareissaan pitkin mukulakivikatuja. Omat tassuni eivät monen tunnin kävelyä korkkareissa kestä niin on pakko tyytyä ihan perustennareihin ja jalkojen hyvinvointiin.

Täytyy myös myöntää, että otan matkalle mukaan kaksi matkalaukkua eli enemmän, mitä mulla oli mukana viime reissussa syyskuussa... Meinaan nimittäin tuoda sieltä viiniä ja skumppaa ja sen takia pikkutrolley saa toimia vaatteiden kuljettajana.

Muuten, Florence + the Machine keikkali tässä muutama päivä sitten Helsingissä, josta tuli mieleeni tämä laulu, josta tuo blogin ulkoasu.Vaikka itse olen kaikkea muuta, kuin tuommoinen hippityttönen, enkä juuri kuuntele tämäntyylistä musaa niin Florence osaa kyllä tehdä hauskoja piisejä.

Okei, nyt saa riittää. Näillä mennään. Kosmetiikat vaan mukaan maanantaina niin enköhän selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...