maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kameraton ja shopping in Rome

Nyt ihan oikeasti tarvin uuden kameran! Mun vanha Canon ei vaan enää pysy perässä ja kuvien laatu on jotain aivan kamalaa. (Ja se EI johdu kuvattavista tai kuvaajasta ;) )
Siksi tyhmä kuvaton merkintä.

Parista Rooman löydöstä pitää silti kertoa. Ensinnäkin löysin ruskean ison nahkaisen (koulu)laukun, jota olen kauan etsinyt. Paljon tilaa, kaunis pinta ja väri ja kiva malli. Tämä oli nahkaliikkeestä, mutta eipä lemppariputiikkini Fergikään pettänyt. Via del Corsolla sijaitseva halpislaukkuliikkeen outlet myy laukkuja monessa eri värissä ja todella halvalla. Mallit ovat periaatteessa enemmän tai vähemmän kopioita merkkilaukuista, mutta kun veskan saa vitosella tai kympillä niin en vaan voi vastustaa kiusausta! Tällä kertaa mukaani lähti vain yksi kappale Fergi-laukkuja; iso kesäkassi, johon mahtuu vaikka biitsikamat!

Toinen isompi hankinta oli Swarowskin avainkaulakoru, jonka ostin ihan itselleni synttärilahjaksi. Siitä löytyikin kuva netistä:

Itseasiassa ensin bongasin Liisa Ihmemaassa-sarjan avainkorun, mutta tämä olikin paljon nätimpi. En ole ollenkaan koruihmisiä, mutta tämä jotenkin tuntui ihan omalta.

Pari muuta perushankintaa oli mustat nahkaballerinakengät ja kevättakki: tummansininen trenssi Chopinista. Chopin on vaateliike, josta löytyy ihan suht ok-laatuista tavaraa halvalla. Liikkeellä ei ole kovin suurta valikoimaa, mutta peruskuteita sieltä saa halvalla. (nettisivulla on kyllä omituinen valikoima, en muista nähneeni mitään noista vaatteista kaupassa!) Katselin myös kiiltävää takkia tavaratalo Coinissa, mutta hinta ratkaisi tällä kertaa ja päätin säästää about 70 € vaikka ihan selkeästi tänä keväänä pitäisi olla kiiltävästä materiaalista tehty takki.

Aijuu, ja Chopinista lähti mukaan myös mäyräkoiralaukku. Siis musta laukku, joka on mäyriksen muotoinen! Serkun tytölle toin tuliaiseksi pienen kissalaukun samasta liikkeestä. :)

Parista lempikaupasta pitää vielä mainita: alusvaateliike Intimissi, joka myy kohtuuhintaisia ja kauniita alusvaatteita ja oloasuja, sekä Brandy & Melville: vaatekauppa, joka on erikoistunut toppeihin ja t-paitoihin. Tosin mun mielipide on, että B&M:n vaatteet ovat kyllä ylihinnoiteltuja laatuunsa nähden ja todella pienikokoisia!! Löysinköhän jopa yhdestä topista koon L ja yhdestä takista XL - pikkuruiset italialaisetkaan eivät saaneet S-koon takkeja ylleen...

Kaikista näistä paikoista saa siis kivoja juttuja halpaan hintaan - kalliimpiin kauppoihin en edes halunut mennä, ettei tule paha mieli ;) Sitten joskus kun saan palkkaa käyn Roomassa ihan oikealla shoppailukierroksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...