maanantai 22. maaliskuuta 2010

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Tänään mua on ihmetyttänyt seuraavat asiat:

* Converseissa ympäri vuoden kävelevät teinit - eiväthän ne voi olla mukavat talvikengät! Tänäänkin todistin yhden yksilön liukastelua loskalätäköihin joenvarressa. Siis oikeesti, vaikka Converset on kivat niin kyllä mä silti valitsen mukavuuden.

* Minishortsit sukkisten/leggingsien kanssa talvella. Hei oikeesti. Shortsit on kesävaate ja sitäpaitsi se näyttää ihan dorkalta.

* Ylipäätään asu-/kenkävalinnat Suomen talveen/kevääseen. Mitkä ihme vaatteet pitäisi ottaa kun 08.00 aamulla on -8 astetta pakkasta ja päivällä kotiin tullessa taas kadut täynnä loskaa ja aurinko porottaa lämpötilat plusasteille. Kumppareissa ei voi lähteä, koska aamulla liukastuisi ja varpaat paleltuisi, iltapäivällä taas talvisaappaat kärsii vesivahingoista. Aamulla tarvitsee villakangastakkia, että tarkenee, iltapäivällä taas selviäisi hyvin kevättakilla. ARGH. En kestä enää.

Facebookissa on hyvä ryhmä: "I used to love snow but then 2010 took it too far". Niin totta.

Tässä sitten muutama kuva, eka laukut, jotka ostin Roomasta. Ja kyllä, toinen on tosiaan tuo mäyrislaukku. En vaan voinut vastustaa vaikka se onkin vähän höpsö. Toinen onkin sitten sitäkin järkevämpi - koululaukku! Muutama synttärikuvakin pääsi mukaan.
Lotte 5v. vastasi koristelusta. Huomenna kokeilen löydänkö serpentiinin alta viherkasvin :)Kortteja kortteja, sain lahjaksi mm. 30 min hieronnan - ihanaa! Ja Heidiltä aivan mahtavan runon, johon liittyi illallinen ravintolassa nimeltä Chez Heidi :D


Amandan ihana lahja: kuvakirja meidän Thaimaanmatkasta! Seuraava jo suunnitteilla!


Emma, Elisabeth ja Lefa olivat ostaneet kivan korutelineen, jota juuri tarvinkin!


Ennen ja jälkeen (tosin kaikki tarjottavat eivät mahtuneet kuvaan)

Kaikki lahjat eivät nyt mahtuneet kuviin, mutta olin kyllä aivan ällistynyt miten ystävät muistivat mua! Ihania lahjoja ja niin moni tuli kyläilemään ja syömään kakkua. Kiitos siis kaikille :)

1 kommentti:

  1. Haha, jag såg också förra veckan en fjortis gå omkring i shorts som knappt täckte rumpan och med hudfärgade tunna strumpbyxor på sig. Jag trodde inte mina ögon!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...