keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Paniikki numero dos!!

No voi nyt hyvänenaika! Eihän mulla ole myöskään yksiäkään ballerinoja! Missä ihmeen kengissä olen kulkenut viime kesänä?! :D

Ostoslista siis senkun pitenee, haluan sekä korkeakorkoiset kevätkengät, että tyylikkäät ballerinat. Viime kesänä näin pienen kenkäkaupan ikkunassa ihanat sinivalkoraitaiset ballerinat, mutta kauppaan jäivät, koska kyseinen putiikki oli kesällä auki ainoastaan arkipäivinä, jolloin minä olin töissä. Raidalliset houkuttavat vieläkin, toivottavasti semmoiset bongaan ensi viikolla. Pimkien sivuilla on parit ballerinat, jotka mielellään ottaisin omikseni, nuo pantterit ja farkut! Eivät ole hinnallakaan pilatut. Ihana Pimkie, Keski-Euroopan Gina Tricot meets H&M!

Toinen odottamani kauppa on Furla, iiihania nahkalaukkuja, vöitä ja myyväthän nuo korujakin. Nahkalaukku on siis hakusessa, itselleni ja myöskin ystävälleni S:lle.

Ja pakkohan se on myöntää, Rebecca-korut ovat listallani ykkösenä. Jos edes sellaiset korvakorut raaskisi ostaa... Kuvaa en nyt löytänyt, mutta sellaiset kun Marie Serneholtilla on, you know ;) Ja niin, huomaan, että tässä blogissa höpötän koko ajan shoppauksesta mutta minkäs sille voi kun reissu lähestyy. Teen parannuksen, promise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...