maanantai 5. elokuuta 2013

Kööpenhamina osa 2 - ilta Tivolissa

Kööpenhaminan tunnetuimpia nähtävyyksiä on huvipuisto Tivoli keskellä kaupunkia. Viimeisenä iltana kävimme puistossa syömässä ja nuuhkimassa tunnelmaa. Monet vempaimet näyttivät kyllä houkuttelevilta mutta tällä kertaa emme uskaltautuneet yhteenkään laitteeseen. Harmi vain, akvaariokin oli suljettu, joten täytyy varmasti palata vielä joskus Kööpenhaminaan ja Tivoliin.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug


Illan hämärtyessä valot loistivat kauniisti, mutta valitettavasti käsivaralta kuvatessa en saanut niitä oikein vangittua muistikortille. Ravintola, jossa kävimme syömässä ei sen kummempaa mainintaa ansaitse, mutta alueen italialainen on kuulemma oikein mainio. Pitkä jono ovella siitä kyllä kielikin, ja emmehän me olleet tajunneet mitään varausta tehdä...

Tivoli sijaitsee siis ihan keskusrautatieaseman vieressä (tai vastapäätä) ja alueelle sisäänpääsy maksaa 95 DKK. Lisää infoa Tivolin sivuilla.

2 kommenttia:

  1. Kiva paikka, olen nähnyt tuon tivolin karusellin junasta

    VastaaPoista
  2. Minä petyin Tivoliin pahasti siellä ollessa. Mielikuva on 7-vuotiaana Tivolista, ei nyt ihan vsatannut odotuksia tuossa pari vuotta sitten :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...