keskiviikko 21. elokuuta 2013

Koira on kotona

Vuh kaikki kaverit! Mun nimi on Koda ja oon rodultani korkki tai kooki, virallisemmin Welsh Corgi Pembroke. Synnyin 11.6.2013 Tampereella Lappunaaman kennelissä ja muutin maanantaina Petran luo. Tässä mä nyt sit yritän totuttaa sitä mun tavoille ja taivuttaa sitä mun tahtoon. Päivällä mä tälleen loikoilen vaan ja otan iisisti, aamulla ja illalla sit vedän kauheet hepulit ja juoksen ympäri kämppää.
Mä oon jo ehtinyt tutustua aika moneen tyyppiin kadulla ja tänään sain leikkiä vähän aikaa myös yhden Collie-kaverin kanssa. Ne tuli sen ihmisen kanssa aamulenkillä vastaan ja vaik se oli aika iso kaveri, niin oli silti hauska vähän peuhata. No, nyt mä taidan lähteä tästä lorauttamaan pienet pisut tohon lattialle....

9 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöliini ;)!!!Aivan liian lutunen!

  Onnea suloisesta perheenjäsenestä Petra!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle perheenjäsenelle, terkut meijän neljältä shelttivanhukselta :)

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih, lässytän kyllä nyt koko illan täällä tätä ihanuutta tuijotellen, onpas hän söpö tapaus! Onnea uudelle perheenjäsenelle, toivottavasti pääsemme seuraamaan tämän ihanuuden seikkailuja usein täällä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä, miten ihana!!!! Mikä söpöliini! <3
  Tsemppiä arkeen! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloinen! Onnea uudelle perheenjäsenelle! :)

  VastaaPoista
 6. Så söt! Grattis till familjetillökningen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos tack kaikille onnitteluista ja kommenteista! Kyllä, välillä = nukkuessa ;) tuo osaa olla oikein söpö, mutta muuten yrittää kirjaimellisesti kynsin&hampain pistää mulle vastaan. Tiukka tapaus, mutta yritän pitää pään kylmänä ja ottaa paikan laumanjohtajana.

  VastaaPoista
 8. Voi mikä ihana nappisilmä!
  Kerrassaan suloinen!
  Nauttikaa toisistanne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...