keskiviikko 28. elokuuta 2013

Testissä No7-tuotteita

No7-tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta sitoumuksetta.
No7 Skin Illuminator

Kuin tilauksesta sain kaksi No7-sarjan kasvomeikkituotetta testaukseen. Kesällä olen käyttänyt vain peitepuikkoa ja aurinkopuuteria, mutta syksyn tullen iho vaalenee ja alkaa kuivua. Talvi-ihoni onkin sitten ihan järkyttävä: kuiva, kalpea ja väsynyt. Talvea varten valitsinkin testiin tuotteen nimeltä Skin Illuminator, jonka luvataan olevan "Radiance boosting beauty fluid" - vapaasti suomennettuna säteilyä tehostava kauneustöhnä. Toinen testituote on No7:n kevyt meikkivoide, jonka pitäisi sopia myös kuivalle iholle. 

No7 Essentially Natural Foundation
No7 beautiful face

Vaikka ihoni on vielä kesän jäljiltä suhteellisen hyvässä kunnossa, en malttanut olla testaamatta tuotteita. Skin Illuminatoriin rakastuin heti, ja voin kuvitella, kuinka se saa talvella ihon eloon. Ehkä sanomattakin selvää, ettei tämä tuote sovi rasvaiselle iholle: lisäkiiltoa kun rasvainen iho tuskin kaipaa. En ole mikään suuri sutifani eli tykkään levittää voiteet joko siveltimellä tai meikkisienellä. Näin tein myös heleyttäjän kanssa, mutta pakkaus saa kuitenkin ison plussan siveltimen "on-off-kytkimestä", jolloin tuotetta ei mene hukkaan!

+ miellyttävän tuntuinen iholla
+ luo kauniin hehkun muttei liikaa kiiltoa
+ kätevä on-off-toiminto

Meikkivoide tuntui sekin pehmeältä ja kevyeltä: tosin sävy oli minulle vielä liian vaalea = talvella varmasti juuri sopiva. Meikkivoiteeseen palaan siis varmasti myöhemmin syksyllä/talvella, kun se on päässyt tositoimiin. Katsotaan, saako Chanelin Aqua Lumiere siitä edullisemman hintaluokan haastajan!

No7-tuotteet ovat lunastaneet paikan meikkipussini perustuotteina, eikä tämä kaksikko sarjaa pahenna, ei ollenkaan!

1 kommentti:

  1. Mä ihastuin No7 vedenkestävänsilmämeikin puhdistusaineeseen, mutta en kuolemaksenikaan löydä sitä enää mistään :( Sarja kiinnostaa muutenkin kovasti, testaan varmasti muitakin tuotteita vielä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...