tiistai 30. heinäkuuta 2013

Konserttimatkalla Kööpenhaminassa osa 1

Vaikka kamera oli mukana Köpiksessä, ei sitä tullut kovin ahkeraan käytettyä. Kännykällä räpsin sitäkin enemmän otoksia, joista osa on näkyvillä Instagramissa. Muutama kuvakollaasi näistä sentään syntyi, joten tässä hieman fiiliksiä Kööpenhaminasta sunnuntailta! Kiersimme keskustassa katselemassa ja ihmettelemässä, drinkillä ja syömässä.

Kööpenhamina

Konserttimatkamme oli vain pikavisiitti, joten paljon nähtävää vielä jäi. Tosi kauniilta ja viihtyisältä kaupunki vaikutti, mutta kyllä ottaa päähän, ettei tanskalaisten puheesta saa kunnolla selvää! Vaikka saksa ja ruotsi on hallussa ja vähän hollantiakin ymmärtää, niin tuo tanska on kyllä semmoinen sekasotku että... Mondon Kööpenhamina-blogissa oli muuten hauska kirjoitus tanskan kielestä.

Sunnuntaina siis tutustuimme päällisin puolin kaupunkiin, maanantai meni konserttia odottaessa ja tiistai kauppoja kierrellessä. Tiistai-iltana kävimme myös Tivolissa, mutta siitä lisää myöhemmin. Ensivaikutelmat kaupungista olivat kuitenkin tosi positiiviset: rento tunnelma, kauniita ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä paljon ihania kauppoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...