maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesäinen Porvoo

Kun olin pieni, kävimme usein vanhempieni kanssa kesäretkillä lähikaupungeissa. Usein retki suuntautui kauniiseen Porvooseen. Päätimme elvyttää perinteen äitini kanssa ja suuntasimmekin päiväksi ihastelemaan kesäistä Porvoota.

Kesäpäivä Porvoossa
Vanhassa kaupungissa on paljon suloisia putiikkeja ja viihtyisiä kahviloita. Kesällä alue on tietysti kovin suosittu. Joihinkin kauppoihin ei meinannut mahtua sisälle vaikka olimme liikenteessä aamupäivästä. Etenkin puolen päivän jälkeen pitkää pinnaa kaivataan...

Porvoo on väenpaljoudesta huolimatta todella ihana, eikä myöskään haittaa, että kaupungista löytyy makeistehdas Brunbergin tehtaanmyymälä ;) Pari kännykkäkuvaa tehtaalta:

Photo & Video Sharing by SmugMug


Onko teillä mitään perinteisiä kesäretkikohteita, joissa on vain pakko päästä käymään? Omalle listalleni taisi eilen päästä myös Nauvo, jossa kävin ihastelemassa veneitä ja polttamassa niskani... Siitä lisää myöhemmin! 

4 kommenttia:

 1. Porvoo on kyllä upean kaunis kaupunki. Käymme siellä aina aika ajoin ja taas näitä upeita kuvia katsellessa totesin, että sinne voisi taas suunnistaa vierailulle :)

  VastaaPoista
 2. Jälleen niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Tekisi mieli juosta kirmaten Porvooseen kyllä näiden kuvien jälkeen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Porvoo! Siellä on itsekin tullut vietettyä paljon aikaa.
  Fiskarsin ruukin alue on myös ihana kesäkohde ja samalla reissulla voi pyörähtä vaikka Hangossa asti.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ! Porvoo on mukava kaupunki. Tänä kesänä en ole siellä vielä käynut mutta Loviissa tuli vierailtua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...