lauantai 13. huhtikuuta 2013

Naisday Turussa

Tänä viikonloppuna Turun messukeskuksella keskitytään täysillä tyttöjen juttuihin! Olin itse työtehtävissä aamupäivällä messuilla räpsimässä kuvia ja tallentamassa fiiliksiä. Messuilla mm. rentouduttiin aasialaisen päähieronnan merkeissä, laitettiin kynnet kuntoon geelilakkauksella ja tietysti myös siemailtiin skumppaa.
Mukana oli esilleasettajia ihan laidasta laitaan ja standeilta löytyi kaikkea vaatteista kynttilöihin, selvännäkijöistä kiropraktikoihin ja kuntosaleista kirurgeihin.
Photo & Video Sharing by SmugMug
Työtehtävien jälkeen ehdin minäkin nuuskia hieman messutunnelmaa ja istuin hetken meikattavana. Sain komeat turkoosit luomet ja kasan meikkivinkkejä! 
Lisää kuvia löydätte Naisdayn Facebook-sivuilta tänään ja huomenna :)

//Edit: tässä meikkikuva lähempää. Luomet meikattiin yhdellä sävyllä "töpsötellen" ja hyvin häivyttäen. Pohjana perusmeikki: base+meikkivoide+poskipuna (jota minä päivän kuvaamisen jälkeen en enää juuri tarvinnut ;) )

Photo & Video Sharing by SmugMug

6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Hyvä, että kerkesit itsekin rentoutumaan, meikistä olisi kiva ollut saada kuvia, mä kun meikkaan niin natural väreillä, mutta housukktaisi kirkkaat kyllä. En vaan oikein osaa yhdistää niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma arkimeikkini on myös hyvin neutraali enkä oikein juhliinkaan uskalla laittaa väriä: hymyillessä silmäni menevät niin sirriksi, että silmämeikki pysyy hyvänä ehkä parisen tuntia. Loppuillasta onkin sitten jo auttamaton suttu, kun on nauranut vedet silmissä...

      Olen vähän ujo laittamaan itsestäni "kunnollisia" kasvokuvia, mutta ehkä tuosta viimeisestä kuvasta saa jotain selvää. Yhdellä värillä sai jo tosi näyttävän meikin, kun valitsi oikean sävyn. Vaalea ystäväni muuten valitsi keskitumman, hieman kimaltavan violetin luomivärin ja vaalean keväisen huulikiillon ja sai aikaan aivan ihanan lopputuloksen!

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta työtehtävältä, ja vielä kun ehdit itsekin hetkeksi rentoutua, niin mikä sen parempaa! :) Silloin, kun meikkaan, käytän hyvin neutraaleja sävyjä, mutta ostin itse asiassa juuri kevään kunniaksi vaalean turkoosi kajal-kynän, saapa nähdä kuinka pysyvään käyttöön se jää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi turkoosi kajal kuulostaa ihanan keväiseltä! :) Tuo meikkituokio inspiroi minuakin kaivamaan keväisempiä meikkejä jo esiin mutta arkikäyttöön ei varmasti silti nuo värikkäämmät luomivärit pääse, sen verran "pelkuri" taidan olla... :D

      Poista
  3. Vau, tuolla olisi ollut kiva käydä.
    Ihanalta näytti tuo silmämeikki. :)
    Ja sinä tietysti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava päivä oli kyllä, etenkin kun tosiaan ehti siinä iltapäivästä vielä itse hieman kierrellä kojuja. Ystäväni kävi heti aamusta intialaisessa päähieronnassa ja myönnän, että siinä kohtaa olin vähän kade... ;)

      Kiitos! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...