tiistai 9. huhtikuuta 2013

Petra ♡ Lindex Holly & Whyte


Käväisin viikonloppuna kaupungilla tarkoituksena ostaa vain torilta kukkia ja Stockalta jotain hyvää ruokaa viikonlopuksi. Torin ja Stockan välillä on kuitenkin Lindex, jonne askeleet veivät vähän kuin vahingossa... Ja enhän pystynyt vastustamaan tätä ihanaa raitapaitaa.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Käytän harvoin kaulakoruja, mutta tässä paidassapa onkin koru valmiina. Ihanan keväinen mielestäni! Itse yhdistin paitaan perinteiset tummat farkut, mutta tänään bongasin Livin' up a notch- blogista inspiraatiota keväisempään pukeutumiseen. Täytyy varmaankin hankkia tuollaiset korallipöksyt - viimevuotiset oranssit Holly & Whyte -housut kun taitavat olla jo "so last season"... ;)

5 kommenttia:

 1. Sinäkin Brutukseni :D Minä niin kovasti koetan olla hankkimatta tuota paitaa, mutta blogimaailma ei tee sitä kovin helpoksi.

  Sen sijaan, mikä lie sisustusvimma menossa, ihastuin tuohon tyynynpäälisen! Valtavan kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou! Olen ollut sen verran poissa blogistaniasta, etten tiennyt paidan olevan tosi "in". Mutta arvaahan sen - heti kävi rekissä silmään tuo koristelu ja raitapaitahan nyt on aina raitapaita. :)

   Tyynynpäällinen on muuten DIY: löysin kaksi erilaista mutta samankokoista kangaspalaa, jotka äiti ystävällisesti ompeli yhteen. Tuli aika sopiva tyyny sohvalle!

   Poista
 2. Oj vad den var vacker och New York dynan likasa!

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! Täytynee käydä Lindexillä seuraavalla Suomi-lomalla, jos löytyisi vielä omaa kokoa :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...