tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ensimmäiset parvekekukat!

Parvekekukat

Tästä se alkaa - parvekekausi! Hovipuutarhurini kävi laittamassa parvekkeelleni keväisiä kukkia, joten nyt odotellaankin sitten vain aurinkoisia päiviä. Helmihyasintit ovat kevätkukista suosikkejani, niille seuraa pitävät narsissit ja pienet orvokit. Lasitetulla parvekkeellani on jo sen verran lämmin - tai oikeastaan, lämpötila ei laske nollan alapuolelle enää yöllä ;) että orvokit voivat oikein hyvin suht kylmään kevääseen nähden.

parvekekukat
Kesä, tule jo!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun aurinko paistaisi vähän ahkerammin.... :)

   Poista
 2. Hei vau! Mäkin haluan hovipuutarhurin! Tosin en koskaan muista kastella mitään, joten tuskin näitäkään muistaisin...

  Kauniin keväisiä kuvia kyllä, hyvällä mielelle tulin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla myös tuo kastelu välillä teettää vaikeuksia. Mutta olen oppinut - tämänkin kauneuden eteen pitää tehdä töitä. :)

   Poista
 3. Onpa nätin näköistä :)

  Olisipa minullakin lasitettu parveke...ketuttaa kun katupölyä on parveke täys ja toistaiseksi vielä liian kylmä alkaa pesuhommiin...hrrrr...no ehkäpä tuo ilma kohta lämpenee niin tarkenee laittaa parveke kuntoon :)

  VastaaPoista
 4. Mun parvekkeelle ei oo vielä päätynyt kevätkukkia (tai no narsissit päätyivät, mutta niille sattui jotain omituista, joten ne ehkä vähän kupsahti). Mutta olkkarin lattialla majailevat jo kesän kukat kasvamassa :). Mun hovipuutarhuri kasvatti ne siemenestä ja nyt mä lähinnä yritän pitää taimet hengissä kesään asti...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...