tiistai 8. tammikuuta 2013

Uuden vuoden päivällisellä

Apuva! Huomasin, etten ole vielä tämän vuoden puolella päivittänyt yhtään kertaa! Tämä vääryys pitää heti korjata - tosin luomalla katse vielä joulunpyhiin. Haluan silti jakaa nämä kuvat uuden vuoden päivälliskattauksen yksityiskohdasta kanssanne.

Uusi Vuosi

Meillä ei ole moneen vuoteen enää valettu tinaa, mutta muutama tinakenkä laatikon pohjalle oli jäänyt. Tämä iloinen löytö pääsi koristamaan laseja ja tuomaan uuden vuoden fiilistä kattaukseen.Pikku hiljaa kotiudun myös uuteen osoitteeseen, mutta vielä täällä ei ole paljoa kuvattavaa. Tulisipa pian kevät ja valoisat päivät, saisi laittaa parvekkeen kuntoon ja nauttia lasin viiniä ilta-auringossa. Nyt nautitaan kuitenkin vielä kynttilä- ja tuikkukaudesta täysin siemauksin, eikä välitetä loskasta, eihän?

EDIT // Koska roskapostittajat ovat näköjään löytäneet blogini, otin anonyymikommentit pois käytöstä. Useimmathan teistä kuitenkin kommentoivat blogger-tilien kautta, joten muutos ei sinänsä ole iso.

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva koristeluidea! Minä olen siinä mielessä tylsä, että vaan katan astiat pöytään, olen todella huono koristelemaan kattauksia mitenkään, täältä blogisi puolelta saa aina niin ihania ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, no nämä minun ideani ovat lähinnä tällaisia mahdollisimman helppoja toteuttaa, kun en ole mikään askarteluintoilija. :D Mutta jotain pientä kivaa ekstraa on mukava keksiä kattaukseen :) Kiva kuulla, että näistä jutuista on ehkäpä jotain iloakin!

   Poista
 2. Tulivatko roskapostit ihan näkyviin tänne blogiin asti? Mä saan toisinaan myös roskapostikommentteja, mutta Blogger osaa itse poistaa ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menevät onneksi roskapostikansioon, mutta en vaan jaksaisi vastaanottaa niitä edes meiliin.... Katsotaan, jos joku oikein hermostuu, ettei voi kommentoida, niin laitan sitten avoimet kommentit takaisin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...