torstai 10. tammikuuta 2013

40's Kitchen Fashion on Fab!

Ei olisi pitänyt liittyä Fabiin, kun sieltä tulee melkein joka päivä jotain houkutuksia! Katsokaa nyt näitäkin ihanuuksia - 40-luvun tyyliin suunniteltuja ihan mielettömiä esiliinoja! Loput söpö essut ja tiskaamaan innostavia tiskihanskoja löydätte täältä.

Source: eu.fab.com via Petra on Pinterest

Source: eu.fab.com via Petra on Pinterest
Source: eu.fab.com via Petra on PinterestArvatkaapa vaan, tekisikö mieli tilata tuollainen kakkuessu tai sitten tämä viimeinen Hawaiian pin-up - ovat ihan kuin mekkoja! Iskeekö muuten tällainen retro-muoti teihin?

PS. Valopalloista tykkävät klikkaavat tänne. Tämä on muuten melkein samanlainen kuin minulla roikkuu keittiössä. 

4 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia valopallovinkistä! En ehtinyt ja sen jälkeen muistanut hyödyntää Stockan kantistarjousta loppuvuodesta, mutta nyt on tilaus tehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hienoa, kiva jos vinkistä oli hyötyä! Nuo pallovalot ovat kyllä niin kivoja ja tässä tarjouksessa oli paljon eri värivaihtoehtoja. Tuo Fab on vaan vaarallinen paikka välillä, siellä on niin kivoja tarjouksia :)

   Kiitos kommentistasi Emilian! :)

   Poista
 2. Ovat kyllä ihanan herkullisen näköisiä nuo essut! :) Vosiin tilata vaikka kaikki nuo kolme ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta muistin tämän luettuani, että olen kokonaan unohtanut hankkia essun! Aloitan torstaina nimittäin kokkauskurssilla ja sinne pitää varustautua kuulemma omalla essulla :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...