maanantai 21. tammikuuta 2013

Matka 2013

Messuilla oli sen verran tungosta, että kamera jäi suurimmaksi osaksi laukkuun. Tässä kuitenkin muutamia tunnelmapaloja lauantailta!

Photo & Video Sharing by SmugMug
Nuo suklaahedelmät olivat aivan ihania... mmm...! Rantapallon loungella taas oli yllättävän hiljainen meno, olin odottanut enemmän bloggajia, haastatteluja ja häppeninkiä....

Ystäväni mies lentää sinivalkoisin siivin, joten pakkohan sitä oli kapteenin pukua kokeilla Japan Airlinesin pisteellä. Hyvin sopisi myös perheen rouva kapteenin rooliin!


Monet maat olivat satsanneet paljon messunäkyvyyteen. Nyt en enää valitettavasti muista, mikä Afrikan maa tässä esittäytyy, mutta yläkulman kuvassa esitellään malesialaista batiikkia.


Alin kuva on suosikkini! Ihana ystäväni K. poseeraa balilaisessa kansallispuvussa (?) !

Tässä vielä muutama kännykkäkuva:
Photo & Video Sharing by SmugMug
Helsinki ja nuoret lahjakkuudet

Herkkuja italiasta

Mondon lavalla kuuntelimme, kun Heikki Valkama kertoi Tokiosta ja alla Antti Helin Thaimaasta.Vietimme siis oikein mukavan päivän messuilla, mutta hieman jäin kaipaamaan eksotiikkaa ja matkafiilistä. Myös järjestelyissä oli toivomisen varaa: esim. nämä Mondon haastattelut hukkuivat naapurilavalta (olikohan Tallink tms. cruiseline) kuuluvaan peruspoppiin, joka ei mielestäni sopinut matkamessuille ollenkaan! 

Seuraavana olisi sitten vuorossa Rakentaminen ja sisustaminen -messut täällä Turussa, jossa teen hieman töitäkin. Nämä messut siis kuun vaihteessa.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! En oo koskaan käynyt Matkamessuilla, mutta olis kyllä ihanaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :)

   Oli kyllä mukava päivä, vaikkei mitään matkaa olekaan tiedossa. (Köpistä ei lasketa) Jos olisi lähdössä pidemmälle matkalle, saisi tuolta varmasti paljon ihania vinkkejä. Nyt vaan matkakuume nousi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...